начало

Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров

помощ изнудване

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

помощ изнудване

Мнениеот rusalen » 29 Юли 2020, 18:17

Здравейте. Много полезен форум. Чатовете имат ли тежест в съда по гражданско дело. Бях излъган и сега ме изнудват с чат?
Благодаря ви
rusalen
Младши потребител

Re: помощ изнудване

Мнениеот katerinakuch » 29 Юли 2020, 19:52

Не им обръщайте внимание и ако Ви дразнят, не се занимавйте с тях. Губене на време си е.
katerinakuch
Активен потребител

Re: помощ изнудване

Мнениеот doondie » 29 Юли 2020, 23:21

Явно Прокуратурата смята чата за годно доказателство. Или поне за такова, с което може да дискредитира публично хора, които си поиска.

Всеки би могъл да е ползвал телефона ти или каквото там устройство е ползвано за комуникация, за да изпрати съобщения от твое име, респективно от името на отсрещната страна. Възможно е и ъкаунтът ти да е бил хакнат. Не съм сигурен, че чат би имал решаваща роля в едно дело, тъй като, поне според мен, не е годно доказателство. Евентуално в съвкупност с други доказателства, но само чат за мен е несериозно да се приеме за доказателство.

Ако смяташ, че някой те изнудва, можеш да подадеш сигнал в Полицията.
'The best way to predict the future is to invent it!'
Аватар
doondie
Потребител

Назад към Общи дискусии