начало

Алтернативен поглед към въпроса за репутацията на юридическите лица и защитата от публикации с невярно съдържание Алтернативен поглед към въпроса за репутацията на юридическите лица и защитата от публикации с невярно съдържание

Платена коректно такса към Районен съд, - отново дължима?!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Платена коректно такса към Районен съд, - отново дължима?!

Мнениеот borissoff » 04 Апр 2018, 09:59

Кой е виновен??!? Платих такси към съда подело преди 2 години. Платено веднага след решението на съдииката. Пазя бележките от банковия превод. След години скоро от НАП ми казват че имам задължения с лихви.... Плюс 5 лв. за изп. лист - за него май им я дадох бележката с платена такса за да го получа.... Кк иначе ще го взема...??!!! Пратиха ме до отдел 4събиране на НАП, там една женица си цъкаше на игра на компютъра и не знаеше за какво е на работа... И, почва ходене по мъките... Ходихах и до съда където много трудно ми казаха да напиша смирена молба до "районен съд" :D като че ли е физическо лице, и да приложа бележките. Сега чакам но, не вярвам въобще че ще ми свършат работа от съда....Толкова да съм омерзен от отношението в съда(нагли, арогантни, правиха ме на маймуна по канцелариите и никой не знае какво да направя...). А, спомням си че когато да платя(беше отбелязано в решението че трябва да дам пари, но нито сметка, нито че трябвало после да ги уведомя най-прилежно може би с молба че са получили паричките си....-идиотска работа) за да ме отпишат... Така една жена от деловодството ми спомена, и че това е МАСОВ проблем с тези такси....

Вярно е за гнилите ябълки както казваше бившия френски посланник....

Моля, споделете мнение, опит, дайте съвет.... -ако искате да помогнете.
borissoff
Младши потребител
 
Мнения: 15
Регистриран на: 05 Юни 2010, 20:41

Re: Платена коректно такса към Районен съд, - отново дължима

Мнениеот lawchoice » 04 Апр 2018, 12:27

Ще отидеш при адвокат!
Съдебните служители не само не са длъжни, но и НЯМАТ право да дават правни съвети!
Освен това, като видя, че служителката в НАП играе на компютърни игри през работно време, какво направи? Тя има началник!

Или е по-лесно да се възмущаваме от всекиго и от всичко по форумите. Като гледам демонстрираните от теб знания в областта на правото, би било добре да си спестиш коментара по отношение на факти и обстоятелства от обществения живот, които очевидно не са ти ясни!
"Човек може да има ум, знания, да бъде дори и гениален, но да няма характер." Ж. Лакордер
lawchoice
Потребител
 
Мнения: 892
Регистриран на: 28 Дек 2014, 22:44

Re: Платена коректно такса към Районен съд, - отново дължима

Мнениеот kalimqvka » 04 Апр 2018, 13:41

Първо - научи се да пишеш! Второ - научи се да обясняваш какъв е проблемът ти по начин, че да е ясен и за останалите, а не само за теб! Трето - наистина отиди при адвокат, а не мрънкай по форуми, че гнили ябълки са те прецакали! И накрая един въпрос - как, според теб, от съда ще разберат, че точно ти си заплатил такса за точно определено нещо, при условие, че ежегодно в този съд се гледат стотици хиляди дела, по които се осъществяват двойно и тройно повече плащания? Дори и да не беше така, съдът и неговите служители въобще не са длъжни да издирват информация, дали си си изпълнил своите задължения към тях - това си е изцяло твое задължение, а и е било в твой интерес да го сториш, за да избегнеш ситуацията, в която си попаднал. Това, че не си се сетил за нещо елементарно, наистина означава, че е налице "идиотска работа", но не и от страна на служителите в съда!
kalimqvka
Нов потребител
 
Мнения: 6
Регистриран на: 05 Фев 2008, 12:59

Re: Платена коректно такса към Районен съд, - отново дължима

Мнениеот borissoff » 08 Апр 2018, 16:59

Защитавате съдебната система ..... -като Матросов от окопите. Аз мисля че там работят само комунисти, деца на върли комунисти, и откровени русофили и българомразци.... Родоизменници, за 30 сребърника... При това, право завършват само най-сдуханите шматароци!

А сега, ще отговоря на неиздържалите нерви на най-отявлените съфорумци с дух и взгляд на ремсисти:
Първо, мога да пиша! Таварищ, или дорогая подруга КАЛИМЯВКА.
Лоу Чойс, как мислиш че ако кажа на шефчето и,че служителката си играя на игри на компютъра, ще се оправи света? И как очакваш да го намеря за това? Някой ще ми обърне внимание?!?
borissoff
Младши потребител
 
Мнения: 15
Регистриран на: 05 Юни 2010, 20:41


Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 103 госта


cron