начало

Президентът: Настоящият ВСС нееднократно демонстрира, че е изтъкан от зависимости Президентът: Настоящият ВСС нееднократно демонстрира, че е изтъкан от зависимости

Проблем с баба ми и имот в който живеем

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Проблем с баба ми и имот в който живеем

Мнениеот dryn4o » 03 Сеп 2016, 07:54

Здравейте! Историята на проблема е дълга за това ще напиша накратко. Баба ми има 2 къщи в 1 двор.В едната живее тя,а в другата сме аз брат ми и майка ми(баба ми е свекърва на майка ми и от години не са в никак добри отношения)Баща ми живее в друга къща.Та баба ми е решила да продаде къщата в която живее,а нас да ни изгони и да се нанесе в къщата в която живеем. Можем ли да направим нещо? Ще внеса и малко яснота по някои въпроси.Ток и вода си плащаме(водата е на една сметка за двете къщи и ние я плащаме).В къщата сме от 6 годишни,а вече сме на 28 г аз и брат ми. От 10 години живеем само аз, брат ми и майка ми.Баща ни напусна и живее сам от 10 години.За тези 10 години сме вложили поне 30 000 лв за ремонти по тази къща.На мое,на брат ми или на името на майка ми няма никакви имоти.Това ни е единствено жилище.Моля за съвет ,какво да правим.Благодаря на всички,които се включат.
dryn4o
Младши потребител
 
Мнения: 29
Регистриран на: 22 Фев 2013, 14:12

Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 104 госта


cron