начало

Предприемач е осъден за измама за 500 000 лева по дело на Европейската прокуратура Предприемач е осъден за измама за 500 000 лева по дело на Европейската прокуратура

Кредитори Си Джи Груп тормозят невинни поради грешен адрес

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Кредитори Си Джи Груп тормозят невинни поради грешен адрес

Мнениеот intogloryride » 13 Авг 2014, 16:55

Здравейте,от години се боря с един проблем-След покупка на имот без тежести през 2008г,не спират и досега кредитори да търсят роднини на бившия собственик,а най-вече т-нар-Си Джи Груп,поради стара неактуална от години информация за адреса,и това,че не проверяват актуалността на адреса на свои длъжници през годините.Всяка проверка,и в Служба Вписвания-ще докаже че те отдавна търсените лица са никакви като собственост,и в служба ГРАО-ще докаже,че такива няма и като адр.регистрация,но упоритите кредитори,дори предупредени да си проверят ,че такива няма,първо обещават че ще си отбележат в базата данни да не идват пак,но след време забравят и като китайска капка все едно нищо не знаят,започват старата песен на нов глас,години напред,и така до безкрай.Моля за мнение и съвет по въпроса....Изпратих им и писмо със сканиран отговор до мен-собственика,от ГРАО,че такива лица като търсените от тях няма и са сменили адр.си регистрация,за да им е по-лесно да разберат грешката си.Как смятате че е най-добре да действувам,след като съм си в правото? Ето писмото,което им пратих,без лич-данни имена и конкретни адр. и подробности
"Господа от Си-Джи-Груп
Казвам се …Име на собственик на имот-,и откакто съм закупил апартамента си чрез ПП на НИ на едикоя си дата .2008г и без никакви тежести,постоянно пристигат писма,а понякога и червени лепенки през годините,адресирани до лица,които нямат нищо общо с адреса на моя собствен апартамент на адрес-Еди кой си-лесно се прави справка за собственост в служба по вписвания дори и по интернет,но вие не я правите,а ползувате стара,неактуална и невярна информация,което не ви оневинява.Въпросните лица Едикой си 1 и Едикой си 2,които търсите,може да са живяли преди покупко-продажбата като роднини на бившата собственичка-жена-Едикоя си 3-но след Продажбата се явяват никакви и с никакво право спрямо посочения адрес.Друга справка може да направите и в служба ГРАО в община Едикоя си,но и това явно не сте направили-в отговар на мои жалби до грао съм получил отговор официален,че такива лица не се водят на моя адрес,тъй като са сменили адр. си регистрация-даже ви изпращам сканиран отговора ,който като Собственик на имота на този адрес съм получил от ГРАО,проверете си го и Вие.Идвали са и ЧСИ по невярна информация за адрес,и са си разбирали грешката,но това не променя факта,че поради ваши на кредиторите грешки и непроверявания актуалност на адрес и собственост се е стигало особено чрез вашите в миналото лепенки да псих.тормоз,и пропуснати ползи от напускане на мой квартиранти,за което вина имат кредитори на лицата като Вас например.По телефон съм ви се обаждал не 1 път,а може би и 101 път през годините,вие културно отговаряхте че не сте знаели,ще проверите и отбележите в своята база данни,че адреса е неверен и няма да продължавате,но след няколко месеца историята се подновява и вие отново все едно нищо не знаете.Писма по имейл също съм ви писал през годините много пъти в този дух,има заведена жалба и в рпу с вх.номер за тормоз поради вашите действия на грешен адрес от мен-Собственика,но резултат от вас досега няма.Надявам се,че вече след сканирания отговор от ГРАО че такива лица няма на този адрес,ще престанете с вашите неправомерни действия на притесняване,без да сте направили и елементарна проверка,само по стара,невярна и неактуална от много години информация.В противен случай моят адвокат ме съветва следващата ми жалба да занеса направо в прокуратурата,заедно с иск за псих.тормоз и пропуснати ползи от наематели,придружени от ваши писма и лепенки,както и доказателства за смяна на собствеността от 2008г още и сведението от ГРАО,като веществени доказателства за вашата вина.Смея да ви напомня,че в РБ законите са над всички,вкл. и над вас,и че не сме в началото на 90-те години,а от 2007г страната ни е член на ЕС.Тъй като аз съм си в правото,а вие сте в сериозна грешка от години по този въпрос,да се надяваме,че ще си коригирате грешките и ще потърсите чрез съответните служби-ГРАО,РПУ,Вписвания,истинските места на вашите вечни длъжници,а няма да притеснявате невинни хора поради банални грешки в адресите. г-н Едикой си-Собственикът на имот на посочения адрес."
intogloryride
Нов потребител
 
Мнения: 9
Регистриран на: 18 Окт 2010, 21:36

Re: Кредитори Си Джи Груп тормозят невинни поради грешен адр

Мнениеот kdkrastev1234 » 14 Авг 2014, 18:24

Най-добре хвърляйте писмата им и не се занимавайте с тях. Те са като кучетата дето само лаят, без да хапят.
Ако имате излишни пари и нерви, можете да се пробвате и с иск за неимуществени вреди, но там шансовете ви трябва да се преценят от адвокат.
advokat.k.krastev@gmail.com
https://justice-online.com/bg
kdkrastev1234
Потребител
 
Мнения: 631
Регистриран на: 27 Фев 2014, 08:22

Re: Кредитори Си Джи Груп тормозят невинни поради грешен адр

Мнениеот ivanov_p » 14 Авг 2014, 21:41

И какво искат от вас?
ivanov_p
Активен потребител
 
Мнения: 4493
Регистриран на: 26 Ное 2013, 19:53

Re: Кредитори Си Джи Груп тормозят невинни поради грешен адр

Мнениеот votpuska » 15 Авг 2014, 11:56

kdkrastev1234 написа:Най-добре хвърляйте писмата им и не се занимавайте с тях. Те са като кучетата дето само лаят, без да хапят.
Ако имате излишни пари и нерви, можете да се пробвате и с иск за неимуществени вреди, но там шансовете ви трябва да се преценят от адвокат.


Има кучета, които освен да лаят и хапят, тогава трябва да играе тоягата. Става ясно че човекът иска отдава имота под наем и тези наглеци му бъркат бизнеса така че следващия път когато се появят теглете им една ...... (ама хубаво ги наредете без да си слагате червена точка и без да отваряте вратата ако сте вътре, по телефона също може) след което ги съдете. Може да ги дадете и на прокурор за самоуправство малко да ги притеснят. :)
Юризмът не е лъжица за всяка уста!
votpuska
Потребител
 
Мнения: 362
Регистриран на: 24 Ное 2012, 16:06


Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 69 госта


cron