начало

Възпитаниците на кои университети управляват съдебната власт Възпитаниците на кои университети управляват съдебната власт

Как да си залича фирмата?

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Как да си залича фирмата?

Мнениеот Taniia » 16 Юни 2007, 14:34

здравейте, преди много години имах едно ЕТ което не използвам отдавна. Сега чух , че едобре да се заличи защото после ставало служебно и имало глоби мисля..така разбрах и не знам дали е истина.Проблемът , е че фирмата е замразена и всичките документи съм ги загубила някъде. Какво ще мем посъветвате да направя и каква е процедурата по заличаването?

Благодаря Ви
Taniia
Нов потребител

Re: Как да си залича фирмата?

Мнениеот diaida » 19 Юни 2007, 21:22

Taniia написа:здравейте, преди много години имах едно ЕТ което не използвам отдавна. Сега чух , че едобре да се заличи защото после ставало служебно и имало глоби мисля..така разбрах и не знам дали е истина.Проблемът , е че фирмата е замразена и всичките документи съм ги загубила някъде. Какво ще мем посъветвате да направя и каква е процедурата по заличаването?

Благодаря Ви

Оставете я така, те ще я заличат и без това след пререгистрацята. Стига да не работите с нея и да издавате фактури и др. документи.
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Назад към Търговско право