начало

Президентът: Настоящият ВСС нееднократно демонстрира, че е изтъкан от зависимости Президентът: Настоящият ВСС нееднократно демонстрира, че е изтъкан от зависимости

Въпрос относно препис на съдебна практика

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Въпрос относно препис на съдебна практика

Мнениеот joniop » 22 Май 2016, 14:47

Здравейте, колеги

Може да ви се стори малко неудачен въпрос, но все пак съм на мнение, че е по-добре да питаш нещо и да изглеждаш глупав за определено време, от колкото да не попитам и да си остана такъв.

Та случаят е следният:

Подадох молба по чл. 248 от ГПК, но съдът ми я остави без движение. В екземпляра за съда бях приложил и съдебна практика, но сега съобщението гласи, че освен да отстраня другите нередовности по молбата, трябва да представя и препис от съдебната практика, приложена към молбата.

Въпросът ми е следният:
Трябва ли съдебната практика, която прилагам към екземпляра от молбата за съда, да бъде приложена и в екземпляра от молбата за ответника?

Благодаря ви предварително за отделеното време и внимание. :)
joniop
Нов потребител
 
Мнения: 6
Регистриран на: 22 Май 2016, 14:37

Re: Въпрос относно препис на съдебна практика

Мнениеот ivanov_p » 22 Май 2016, 15:28

Трябва. А и защо ти е да влизаш в спорове?
ivanov_p
Активен потребител
 
Мнения: 4492
Регистриран на: 26 Ное 2013, 19:53


Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 51 госта


cron