начало

Ибрямов е следен със СРС извънпроцесуално и затова не се изисква разрешение от парламента Ибрямов е следен със СРС извънпроцесуално и затова не се изисква разрешение от парламента

Паяци не вдигат личните коли на полицаите (ВИДЕО)

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Паяци не вдигат личните коли на полицаите (ВИДЕО)

Мнениеот 111888 » 06 Сеп 2015, 13:34

Скандал на пъпа на София! Паяци не вдигат личните коли на полицаите (ВИДЕО)
Стражите на реда използват всякакви служебни атрибути, за да се вижда отдалеч чии са автомобилите


http://www.blitz.bg/news/article/359506

"Видео, в което ясно личи двойният стандарт, който прилагат от Центъра за градска мобилност, беше разпространено от "Господари на ефира". Столичният паяк не вдига личните коли на полицаите на ул. "Позитано" при сградата на СДВР. За тях няма и скоби, само бележки на прозореца.
Видеото е заснето от недоволни граждани, които питат защо се случва тази несправедливост. На техните въпроси обаче логичен отговор няма.

По изключително интересен начин пък полицаите са обозначи своите автомобили. Те са поставили на видни места палки, пагони и други служебни атрибути с отличителните значи на МВР. Може би именно това респектира Центъра за градска мобилност."
111888
Потребител
 
Мнения: 611
Регистриран на: 13 Дек 2013, 12:08

Re: Паяци не вдигат личните коли на полицаите (ВИДЕО)

Мнениеот kdkrastev1234 » 06 Сеп 2015, 21:16

Какво толкова се учудваш. Тя половината България се позова с негласен имунитет за глоби - полицаи, бивши полицаи, гранични полицаи, военни, местни величия и мутри, разни ВИП персони, а в по-малките населени места и всички местни. Ако глобяваха всички нарушители, щяхме да сме Герамния, а не България.
advokat.k.krastev@gmail.com
https://justice-online.com/bg
kdkrastev1234
Потребител
 
Мнения: 631
Регистриран на: 27 Фев 2014, 08:22


Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 88 госта


cron