начало

Ибрямов е следен със СРС извънпроцесуално и затова не се изисква разрешение от парламента Ибрямов е следен със СРС извънпроцесуално и затова не се изисква разрешение от парламента

Безопасност в училище

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Безопасност в училище

Мнениеот 9-tata » 24 Авг 2015, 09:47

Здравейте, имам следният въпрос: В столично училище първите класове и групите от предучилищна възраст са ситуирани на втори етаж от двуетажна сграда. Вторият етаж обаче няма решетки на прозорците, които да обезопасяват - нито в класните стаи, нито в коридори и тоалетни. Съответно за проветрение прозорците се отварят широко, а децата остават и без присъствието на възрастен в определени моменти. Има ли нормативен документ, регламентиращ конкретно този казус и какви са ми правата като родител. Благодаря.
9-tata
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 18 Фев 2014, 22:19

Re: Безопасност в училище

Мнениеот doc03 » 24 Авг 2015, 20:50

У дома имате ли решетки на прозорците, и 24/7 ли сте с детето? ... :roll:
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител
 
Мнения: 2306
Регистриран на: 16 Апр 2009, 22:24

Re: Безопасност в училище

Мнениеот ivan_lawyer » 24 Авг 2015, 23:20

Има недомислици в дизайна - това ли е термина или в каквото и да е на училищата - аз като съм бил в началното училище и бяха наковали трупчета по парапета - да се не пързаляме. Ама то малки бръмбари - лудориите нямаха край. Имах познат който си падна от стълбите - ама оцеля. Много пъти се е случвало и на много хора. Ами такива неща. В прогимназията на единият ми син бяха направили закачалки за якетата - ама то едни - с шипове, но няма знач. Ами така е - треперене е рожбата. После идват експериментите с алкохол и други работи, увлечения по разни пороци. Тийн-ейджърите - юношите - са опасни от друга страна. Много е важно да се изгради желание за изследване на света - да има интерес детето да експериментира - да научава нещо ново - тогава няма как да няма инстинкт за самосъхранение. Сложно е да си редови родител. Но пък имаш все едно злато в къщи.
ivan_lawyer
Старши потребител
 
Мнения: 5361
Регистриран на: 25 Мар 2008, 17:46

Re: Безопасност в училище

Мнениеот commodoro » 24 Авг 2015, 23:34

Бе не пречи да пуснат по някоя жалба до община, РЗИ, Закрила на детето + медии. Ако мине номеро.. :)
commodoro
Потребител
 
Мнения: 158
Регистриран на: 04 Фев 2013, 23:11


Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 63 госта


cron