начало

Ибрямов е следен със СРС извънпроцесуално и затова не се изисква разрешение от парламента Ибрямов е следен със СРС извънпроцесуално и затова не се изисква разрешение от парламента

некоректни наематели

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


некоректни наематели

Мнениеот ziten » 18 Авг 2015, 10:33

Здравейте , искам да попитам за съвет . Имаме апартамент отдаден под наем,без подписан договор за наем.Наемателите не са плащали парно,вода за целия отоплителен сезон.След проведен разговор с тях отказват да платят но и не искат да се изнасят. Моля ви за съвет как да процедираме за да ги изгоним и има ли някакъв шанс да ги накараме да си платят сметките след като няма подписан договор.
ziten
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 17 Авг 2015, 11:04

Re: некоректни наематели

Мнениеот borovinka » 18 Авг 2015, 12:19

Този път вие като собственици и титуляри на партидата в Топлото (и във ВиК, както и в енергото), ще си платите всичко, както е начислено.

За другия път ще знаете защо е важно да има договор и дали спестените 10% данък са по-малко от направените консумативни разходи.

За гоненето си има ред, който можете да задвижите като собственици на имот, в който се намират лица, които го държат без правно основание.
Veritatem dies aperit
borovinka
Активен потребител
 
Мнения: 1515
Регистриран на: 18 Авг 2011, 14:41
Местоположение: Lawrence, KZ

Re: некоректни наематели

Мнениеот vaskovasko » 18 Авг 2015, 14:15

Има и друг ред - дървения съветник.
vaskovasko
Потребител
 
Мнения: 160
Регистриран на: 24 Мар 2010, 00:37


Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 100 госта


cron