начало

Предприемач е осъден за измама за 500 000 лева по дело на Европейската прокуратура Предприемач е осъден за измама за 500 000 лева по дело на Европейската прокуратура

Въпрос относно НП !

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Въпрос относно НП !

Мнениеот chexov » 03 Сеп 2014, 21:36

Здравейте,имам едно въпросче относно НП все още не излязло,но се очаква с нетърпение :))) таа историята накратко.Паля моторчето с ( испански номера,преглед,застраховка-изтекли ) и тръгвам към едно аверче на около 500 метра от вкъщи.Тъкмо тръгнах и.... от едни храсталаци и дървета-стоп палка..та дъра бъра сдобих се с АКТ за гражданска на стойност минумум 400лв (толкова скутера не струва...) Онзи ден отивам да видя излязъл ли е,понеже минаха 30 дни,и лелката там на гишето рече-оо мойто момче,ама ти имаш и фишчета от една година.. :)) Фишовете платих,след което се върнах с квитанцията-два фиша по 20лв и ТАКСА на банката 8лв...Подадох квитанцията,и зачаках да чуя за НП илзезнало ли е,или не.Разровиха се там,и по едно време чувам въпрос - аа,къде ти е застраховката ?? ...ама каква застраховка бе ???? И какво се оказа,след като са ме хванали без гражданска или зелена карта,понеже мотора е с чужди документи,и в крайна сметка ми ПИСАХА акт,трябвало да сключа гражданска отговорност след като са ми писали НП,след което с вече валидната застраховка отивам в КАТ,и чаааак тогава ми връчват НП...в противен случай,ако не представя гражданска отговорност,щяли ми вземат книжката и няма ми връчат НП,докато не преставя.В крайна сметка какво се оказва-пишат АКТ за без гражданска,после трябва да сключа такава,за да си получа НП-което ми е писано точно поради НЕ наличието на такава..Ще се радвам да чуя съвети,все още нищо не съм направил,чакат си ме и така НП виси.Друг е въпроса че това НП ще го обжалвам (ако си го взема въобще),а стигне ли до съда-ще падне със сигурност,поради други причини.Поздрави !
chexov
Нов потребител
 
Мнения: 3
Регистриран на: 03 Сеп 2014, 20:57

Re: Въпрос относно НП !

Мнениеот chexov » 12 Сеп 2014, 15:54

Никой ли не може да каже нищо ?
chexov
Нов потребител
 
Мнения: 3
Регистриран на: 03 Сеп 2014, 20:57

Re: Въпрос относно НП !

Мнениеот emstoianova_ » 12 Сеп 2014, 16:08

:shock: ааааааааааааа ти какви отговори очакваш? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
emstoianova_
Младши потребител
 
Мнения: 55
Регистриран на: 18 Фев 2013, 18:19

Re: Въпрос относно НП !

Мнениеот chexov » 12 Сеп 2014, 18:13

Имат ли право да ми искат гражданска отговорност,за да си получа НП? Все пак точно поради тази причина ми е съставен акт.Поздрави
chexov
Нов потребител
 
Мнения: 3
Регистриран на: 03 Сеп 2014, 20:57


Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 61 госта


cron