начало

За ограничението за явяване на изпита за юридическа правоспособност и непоследователността в практиката на КС относно правото на труд За ограничението за явяване на изпита за юридическа правоспособност и непоследователността в практиката на КС относно правото на труд

Много Теми В Едно

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Много Теми В Едно

Мнениеот Desso » 22 Сеп 2004, 16:06

тук ще си отворя място за различни теми които ще измислям аз, за да не ставам досаден в общите теми на lex.bg
Desso
 

Re: Много Теми В Едно

Мнениеот Desso » 22 Сеп 2004, 16:10

Може ли да осъдя някой за обида по I-net? Предполагам, че не, защото не може да бъде доказано неговото присъствие в отсрещната страна. Но би могло и да се докаже кой е извършителят на обидата след мигновенна реакция на полицията. Какво е наказанието за нанесена обида? Ами ако извършителят се измъкне под предлог, че всичко е било на майтап?
Desso
 

Re: Desso

Мнениеот kafeto » 22 Сеп 2004, 16:22

Стига глупости, бе Десо! Какви обиди по Интернет бе?!? Ти да не си някакъв болен комплексар - всеки ще те обижда както си иска! Искаш ли да те обидя много лошо и да видим как ще ме осъдиш?!? Иначе на теория, може да се докаже - да! Както добре знаем, на теория всичко би могло да бъде доказано - перфектно престъпление просто няма! Но това тук е БГ бе, човек. То може някой да те убие пред 50 човека, да седне да си пие кафето до трупа ти и никой нищо да не му каже, пък ти за някакви обиди по Интернет. Пък не знам и дали някъде другаде по белия свят биха могли да ти кажат нещо, защото си обидил някого по И-нет :))))))))))))) - не ме карай да се смея - моля те! Не ни занимавай с простотии . . .
kafeto
Потребител
 
Мнения: 227
Регистриран на: 17 Сеп 2003, 20:58

Re: Много Теми В Едно

Мнениеот наблюдател » 22 Сеп 2004, 19:00

Прочетете си в НК текста за обида и ще си отговорите на въпроса след като го разтълкувате малко.
наблюдател
 


Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 64 госта


cron