начало

ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС

Медиация

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Медиация

Мнениеот sisi19 » 16 Яну 2011, 20:58

Може ли ,някой да ме насочи къде се провеждат курсове по медиация. Каква е цената на курса.
Дона, попаднах на твоя стара тема. Какво стана с твоя случай. Получили сартефиката? Можеш ли ,да ми дадеш някаква информация за това.
Благодаря
sisi19
Потребител

Re: Медиация

Мнениеот nk7702n » 16 Яну 2011, 21:48

Сиси, виж в Закона за медиацията - чл. 8 и сл. Освен това щом министърът на правосъдието издава заповед за вписване в Регистъра, съответно отказ за това, информация може да има и на интеренет- страницата на министерството за организации, които организират курсове! На мен ми е хрумвала подобна идея, но явно досега не съм била достатъчно мотивирана в тази насока! Успех от мен!
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот Гост. » 16 Яну 2011, 22:20

sisi19 написа:Може ли ,някой да ме насочи къде се провеждат курсове по медиация. Каква е цената на курса.
Дона, попаднах на твоя стара тема. Какво стана с твоя случай. Получили сартефиката? Можеш ли ,да ми дадеш някаква информация за това.
Благодаря

Аз го завърших тук http://www.pamb.info/ . Сега установявам, че има вече и във Варна( когато се записвах имаше само в София).
Не практикувам, не и в смисъла по ЗМ, но наскоро от РС ми предложиха да преразгледам становището си и да се впиша в регистъра към МП, заради някакви правила за организиране и усъвършенстване на дейността на съдилищата( или подобно).
Обмислям...

п.п. 780 или подобно( трябва да призная, че Донна ме агитира- издават съответно удостоверение).
Гост.
Старши потребител

Мнениеот Standbay » 18 Яну 2011, 10:23

СЪЮЗЪТ НА ЮРИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
ОРГАНИЗИРА

КУРС ЗА ОБУЧЕНИЕ НА МЕДИАТОРИ,

който ще се проведе в две части
от 11 до 13 февруари 2011 г. (петък, събота и неделя) – теоретична част и
от 18 до 20 февруари 2011 г. (петък, събота и неделя) – практически упражнения,
в сградата на Съюза – гр. София, ул. „Пиротска” № 7, малка зала

лектори:
доц. Добринка Чанкова
Светлана Гюрова
Биляна Гяурова
Георги Бакалов
Елеонора Георгиева

Цената на обучението е 600 лева –
с банков превод: IBAN: BG72UNCR76301000415816 - УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

На завършилите курса се издава удостоверение за медиатори,
съгласно наредба № 2 от 15. 03. 2007 г., издадена от министъра на правосъдието

За информация и записване: тел. 02 987 83 90 и 02 987 11 80 и e-mail:[email protected]

http://www.sub.bg/news_sub.htm
Дай ми фактите, за да ти дам правото!
Аватар
Standbay
Потребител

Мнениеот sisi19 » 19 Яну 2011, 17:43

Благодаря на всички за отговорите. :D
Ще се пробвам, пък каквото стане.... :D
sisi19
Потребител

Назад към Общи дискусии