начало

ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС

Опит за изнудване с лоши последствия

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Опит за изнудване с лоши последствия

Мнениеот oldboy » 16 Юли 2010, 14:04

Какво предвижда това каране без каска-може да е дребно и да не си струва
oldboy
Младши потребител

Мнениеот andy70 » 16 Юли 2010, 14:23

Волтрон, прочети чл.183, ал.(4), т.7, пр.2 от ЗДвП, а после и чл.189, ал.(5) от с.з. и пусни водата от чешмата да се изстуди.
Errare humanum est stultum est in errore perseverare.
Аватар
andy70
Потребител

Мнениеот svettoslav » 16 Юли 2010, 16:34

Валтрон,да не ти го е писал някой медицински брат тоя АУАН?
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот nikiboy » 16 Юли 2010, 19:25

Брех, тая Варна само с актове ще я запомнят всичко.
Недейте така бе, има и слънце и плаж... :D

А защо караш без каска бе Волтроне?
Ха сега си представи, че си отнема за малко вниманието и те чукна леко с колата - ти падаш леко, но си удряш главата. Ти като си без каска може да умреш, ако си с каска не.
Е аз какво съм виновен че си без каска бре Волтроне :mrgreen: ? Вместо 120лв глоба ще отида на пробация.... купи си една каска де :D
nikiboy
Потребител

Мнениеот voltron » 16 Юли 2010, 20:19

Вярно това за 50те лева все го забравям :lol: .
Иначе закона не оказва ква каска защитна да е. Може ли бачкерска каска да е. Или всъщност главата ако е по - здрава, или дееца има метален имплантант дали е целесъобразно да носи каска.
Ами ако работи като синя каска към оон???
Познавам и един дето му викат каската. Ако го нося съставомерно ли е нарушението.
Всъщност това са въпроси на които едва ли ще разбера отговорите.
If you are good at something, never do it for free.
voltron
Потребител

Мнениеот voltron » 16 Юли 2010, 21:14

nikiboy написа:Ха сега си представи, че си отнема за малко вниманието и те чукна леко с колата - ти падаш леко, но си удряш главата. Ти като си без каска може да умреш, ако си с каска не.
Е аз какво съм виновен че си без каска бре Волтроне :mrgreen: ? Вместо 120лв глоба ще отида на пробация.... купи си една каска де :D

По - принцип не е хубаво да чукваш хора с колата без значение дали са с каска или не. Историята познава много случаи при които с по - тежката т. п. се оказват водачите на колите. Въпрос на шанс :D .
If you are good at something, never do it for free.
voltron
Потребител

Мнениеот oldboy » 11 Яну 2011, 17:45

Сагата приключи.Решението е от дядо Соломон но пък дамата дето го приложи си струваше-дай боже всекиму хубави съдийки.Поне едното за сметка на другото.Е не се ряза бебе на две а само глобата.Нейсе- не съм максималист :D
oldboy
Младши потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии