начало

Адвокати обявиха мирен протест срещу избора на главен прокурор от този ВСС Адвокати обявиха мирен протест срещу избора на главен прокурор от този ВСС

Пращам запис на приятел,който е в затвора...

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Пращам запис на приятел,който е в затвора...

Мнениеот dracata » 29 Ное 2009, 18:55

Пращам пари на приятел който е в затвора същият би трябвало да излезе от затвора след около 2години,с пощенски запис.Квитанциите,които ми дават от пощите доказателство ли са и чрез тях мога ли да си потърся парите след като той излежи присъдата си ние сме приятели и той обещава да ги върне като излезе но все пак....
dracata
Потребител
 
Мнения: 195
Регистриран на: 20 Окт 2009, 07:07

Re: Пращам запис на приятел,който е в затвора...

Мнениеот usra_ovcova » 29 Ное 2009, 20:52

Доказателство са, как да не. За будала.
След две години като излезе, около месец март-април ще е, няма да ви ги върне парите, защото няма да може да си намери работа.
Лятото ще се хване на работа по морето или в Испания, както му хрумне, и през септември вече ще е отново задържан в следствения арест като извършил престъпление при условията на опасен рецидив.
Тогава отново ще пращате пари и тогава ще се сетите за овцова.
Сега веднага мога да ви свържа с една лапнишаранка да си ревете за орисията, както тя го възприема, а не че е будала.
Успех !
usra_ovcova
Потребител
 
Мнения: 768
Регистриран на: 09 Окт 2009, 19:00

Re: Пращам запис на приятел,който е в затвора...

Мнениеот georgiev_sfbg » 06 Дек 2009, 16:04

dracata написа:Пращам пари на приятел който е в затвора същият би трябвало да излезе от затвора след около 2години,с пощенски запис.Квитанциите,които ми дават от пощите доказателство ли са и чрез тях мога ли да си потърся парите след като той излежи присъдата си ние сме приятели и той обещава да ги върне като излезе но все пак....

...Определено, не ти е скучно! :wink:
http://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?t=38996


...Твоят "приятел", знае ли, че парите, които изпращаш, му ги даваш на заем и как смяташ в бъдеще, евентуално да докажеш тази "легеда"?
...И не на последно място - интересувал ли си се и имаш ли информация, и макар и бегла представа, кой лично и първоначално, получава парите от пощ.запис?
ЗСВ-Съдиите, съдебните заседатели, прокурорите и следователите нямат право да изразяват предварително становище по възложените им дела, както и становище по дела,които не са им възложени. Съдия, прокурор и следовател няма право да дава правни консултации.
georgiev_sfbg
Активен потребител
 
Мнения: 1147
Регистриран на: 13 Окт 2009, 07:26


Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 51 госта


cron