начало

Изнудван от Нотариуса гръцки бизнесмен осъди прокуратурата за 50 000 лева Изнудван от Нотариуса гръцки бизнесмен осъди прокуратурата за 50 000 лева

Писмо до мен от някой от форума?!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Писмо до мен от някой от форума?!

Мнениеот ma99card » 11 Фев 2009, 21:56

Нямам идея с какво и кого толкова съм обидил или съм го играл аз обиден, че някой да ми праща съобщение на пощата. Днес се регистрирах и пуснах тема по мой правен проблем. Не съм твърдял обратното, даже напротив - лаик съм в правото и се надявах тук да разбера нещо. ОК - стига думи - ето какво получих на пощата си (от което не съм се обидил - просто мисля, че е просташко) от [email protected] :
До нахалното говедо с ник ma99card в Lex.bg
Ивайла Вълкова до ma99
Драги ....... ,
Какво си се разпищолил по форумите ? Ти че си селски тарикат е пределно ясно , ама и ........ ли си ?
Че кой и с какво ти е длъжен на тебе бе малоумнико , че си правиш и на обиден ?
Какво искаш да демонстрираш - че си простак и нахалник - успехът ти е ЗАВИДЕН !
Кретен нещастен... вземи си смени чипа, че е изгорял и дава на късо !
И за поздрав ето ти приложени един по-здрав и още нещо
http://i540.photobucket.com/albums/gg35 ... itled2.jpg
И повече да не си се появил във форума, че и лично посещение ще ти изпратя да те ръкоположи в ранг "върховен ........ " , ,малоумнико!

П.П. Вероятно са ми изпратили твърде интересна картинка, но за съжаление тя вече е изтрита и дори аз не успях да и се насладя.
ma99card
Младши потребител

Re: Писмо до мен от някой от форума?!

Мнениеот ma99card » 11 Фев 2009, 22:04

П.П.П. Заради многото кавички в писмото към мен не съм успял да го публикувам в пълния му блясък. Снимката обаче успях да видя - ако модераторите тук позволят - ще можете и вие:

http://i540.photobucket.com/albums/gg35 ... itled2.jpg
ma99card
Младши потребител

Мнениеот fani_i » 11 Фев 2009, 23:57

Не си слагайте кахър за писмото, ако се поразходите из форума, ще разпознаете и изпращача, просто сте съвсем "пресен" и не Ви е още направил впечатление.
Моят съвет е да не го приемате лично, то наистина не е :wink:
Снимката не посмях да погледна :D
fani_i
Потребител

Мнениеот DEKAH » 12 Фев 2009, 00:25

мейла ви е изпратен от един общ познайник, който явно няма никаква друга работа, освен да се заяжда с хората.

Всеки във форума знае как се казва въпросния господин адвокат от Пловдив.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот nqgoll » 12 Фев 2009, 10:04

Като ти е неприятно - има една опция за заличаване от форума ... :wink: :idea:
nqgoll
Нов потребител

Мнениеот punisher » 12 Фев 2009, 11:40

Аз нямам представа кой ви е писал.На мен не ми е известен този колега.И не мога да разбера какво е провокирало неговото поведение.Дали вие самият не сте понаписали нещо на някого или знам ли..???
Вчера вие всъщност бяхте питащият по темата за блокирането на сметката.Помислете дали вашият случай и вашите действия не са свързани с някого.И вероятно сам ще си отговорите.

NB !Аз продължавам да твърдя,че фирмите трябва да се консултират с адвокати,а не по форумите.И една от причините е конфиденциалността.А това не може да го очаквате при питане във форумите.Понякога дори и простото питане предизвиква агресия.Нещо,което сега чак ще осъзнаете,като вероятна ваша грешка.
Никого не оправдавам,но в крайна сметка всяко действие води до последици.Ако бяхте взели решение да си платите за консултация и проучване на
случая ви с колега,може би нямаше да се стигне до този мейл.
punisher
Потребител

Мнениеот ivan_lawyer3 » 12 Фев 2009, 15:32

Приятелю, не знам дали трябва да ти обясня, че форума е обществено място - разбирай го като буквално значение - "форум", което вероятно е от гръцки или италиански език и означава място в центъра на града, където древните жители са се събирали именно с тази цел - всеки да изкаже мнението си по даден наболял въпрос, така че не се учудвайте - има и "кибици", има и страсти, има разбира се всякакви характери.
Правилното поведение във форума, не се отличава от нормалното, възпитано поведение на един обикновен, не махмурлия човек.
АОх, защо съм и бира пил снощи - събуждам се и нищо ми няма, нито жената, нито компютъра, нито телевизора, нито мобифона, даже и кантората ми я няма.
ivan_lawyer3
Потребител

Мнениеот donchev » 12 Фев 2009, 16:21

Колегата просто си го е изкарал на възмутения гражданин. Разбираемо е, след многобройните муфтаджии навъртащи се около канторите и правните форуми.
donchev
Потребител

Мнениеот ma99card » 12 Фев 2009, 16:38

Не знам защо някой се е регистрирал до твърде близкия на моя ник ме99card и пуска по-горе постове от него.

Вчера се регистрирах и споделих с мой приятел това. Той ми каза, че няма смисъл и вероятно няма да открия отговор на въпросите си, тъй като тук повечето стояли да си мерят.. кой е по-голям буквояд и може да цитира членове от разни наредби. За съжаление се оказа почти прав. Е, все пак аз съм категорично против категоричните мнения :D и мога да кажа, че тук има и хора, които се опитаха да ми помогнат.
Има и други обаче (уви, това не може да се оправи само с администраторски права.. по скоро е въпрос на култура и възпитание),на които не им харесват моите постове. Моля чуждоговорящите да разгледат други подобни форуми, където споделянето на проблеми (в случая от правно естество) е съвсем нормално - така хората се опитват да си помогнат, а и същевременно да научат нещо.
За мен твърдението, че някой трябва да се консултира (ясно разбирано от тук - да си плати) за подобен на моя случай е малко нелепо. Колко хонорар някой адвокат ще ми иска, при условие, че аз ще внеса 220 лв и нещата ще се оправят? Ще се опитам сам да се справя с или без чужда помощ, а колегите Ви, които са "опряли" до хонорари от хора подобни на мен.. хм.. нищо не мога да твърдя за тях освен, че далеч няма да стигнат в правото.

Не ми е приятно да получавам заплащителни и просташки мейли (станаха вече 4) от лица, които по някакъв начин дразня тук и нямат смелостта да ми пишат директно във форума. Имам достатъчно самочувствие и убеденост, че притежавам граждански права и съм готов да си ги търся и за това, то не се страхувам от тях. Все пак казах - неприятно ми е това, така че моето присъствие в този сайт приключи. Всичко добро!
Калоян
ma99card
Младши потребител

Мнениеот ceko1969 » 12 Фев 2009, 16:52

Калояне извинете за любопитството, но кой е Марин.......?
ceko1969
Младши потребител

Мнениеот ivan_lawyer3 » 12 Фев 2009, 17:28

Странни птици кацат в последно време - първо, що не ми отговаряте, после що ми отговаряте.
Явно месеца на Водолея е труден за повечето хора, знам ли какво.
Я какъв виц ми хрумна - Запис на телефонния секретар - Адвокатът почина. За съболезнования натиснете единица, за ругатни - 2, за споделяне на радостта -3, за група - 4.
ivan_lawyer3
Потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 12 Фев 2009, 19:01

Не, някой се прави на дядо Господ според мен, но явно наистина има акъл или и двете неща заедно. Одобрявам.
Според воденото от мен проучване в новаторската област на компютърните схеми, явно патентното право на интернет доставчика не позволява сандвича да бъде без подправки. Съжалявам за Езоповския език, но нали знаете в България, споровете се разрешават с желязо в челото (винкел Т-образен, увит във вестник, за да не причинява разрезни рани и телесни наранявания, временно опасни за здравето, прониквания в коремната кухина).
Имате ли, огънче?
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот donna » 12 Фев 2009, 19:06

:D Иване тия дни нещо ти става ,чудя се и не мога да те разбера и да те преведа не се казва те образен винкел ,а се казва ТЕ ОБРАЗЕН ПРОФИЛ -питай за това инженерите. :mrgreen:
donna
Старши потребител

Мнениеот mi_lena » 12 Фев 2009, 19:17

Донна, Иван всъщност твърди (но с Езповски език ;)) същото, което и ти, че Лютият всъщност е желан катализатор на форумната активност.
Добре ли се изразих, Иване?
Аватар
mi_lena
Потребител

Мнениеот donna » 12 Фев 2009, 19:21

:D
donna
Старши потребител

Мнениеот 111222333 » 12 Фев 2009, 19:42

Ако приемем, че цитираното писмо наистина има такъв заплашителен и обиден текст, само ще кажа, че е въпрос на 1 мейл до администраторите на абв.бг и те вероятно ще предоставят аипи-то на лицето с арогантото писмо. А от там нататък с аипи адреса е елементарно да се достигне до компютъра, от които е изпратена заплахата... Второ аипи адреса на подателя може да се намери, като кликнете върху "сорс на писмото"(при мейл бг така се нарича, при абв бг е възможно да е др , но задължително го има)- така и сам ще видите аипи адреса на изпратилия писмото. В полето сорс на писмото освен аипи адреса има и доста др полезна информация...
А изпратилия писмото вероятно е наясно с определени текстове от определени нормативни актове (като пример -за обида, а и НЕ САМО, но и по др тестове с по-сериозни последици ... . И нека изпратилия писмото да се моли получилия писмото да не се консултира с адвокат по НП, защото е възможно да получи съвет какво и как да предприеме. А една мярка по 78а си е проблем за упрж на опрд професии...
111222333
Младши потребител

Мнениеот 111222333 » 12 Фев 2009, 19:52

И оше нещо, доколкото разбирам писмото е изпратено до имейл,а не като форумно лично съобщение. Как ли изпращачът е узнал мейлът на човека? Когато се регистрираш във форума си оставяш мейл, и как ли изпращачът е узнал този мейл?
В цитираното писмо изпращачът си е направил поща с женско име. До там ли е стигнал "столикия", че да си слага женски псевдоними. И дали се ограничава само до псевдоними?
111222333
Младши потребител

Мнениеот daniina » 12 Фев 2009, 20:02

:D :D :D :D :D :D :D :D white gosling :D :D :D :D :D
daniina
Нов потребител

Мнениеот Djidzafka » 12 Фев 2009, 20:03

mi_lena написа:И понеже съм с Експлорър и не мога да правя корекции и добавки - каква е разликата между ivan_lawyer и ivan_lawyer3?

REVOLUTION написа:
Djidzafka написа:едно съветче към адв. Иван Трети - сложи си нещо яко в подписа освен имейл адреса - колко пъти се бъркам с другия адв. Иван :roll: - днес най после направих разликата :lol:

А? :?: :?: :?: :?: :?: Ам те не са ли един и същ чуляк :?: :!: :lol:

Тъкмо реших, че съм наясно кой кой е и Революцията пак ми обърка мислите :roll:
Аватар
Djidzafka
Потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 12 Фев 2009, 20:20

Регистрирах се в този форум, наистина поради обективна необходимост и съм доволен от общуването си.
С малки, но допустими възражения.
Но все пак и Кока - кола е била в началото малко опушено котле и така нататъка.
И сам си се забавлявам достатъчно.
Все пак - Иван Адвокат е името ми, а Иван Адвокат 3 е регистрирано като мое второ име по повод на грешката ми при регистрирането в специализирания раздел - мислех си, че в мен е грешката, а то паролата била по заявка.
Но така или иначе все още съм жив.
Абе, никаква държава - даже килърите на са точни, к`во да говориме.
Два часа да ги чакам, бе аз да не съм глупак, бе.
ivan_lawyer
Старши потребител

Следваща

Назад към Общи дискусии