начало

За ограничението за явяване на изпита за юридическа правоспособност и непоследователността в практиката на КС относно правото на труд За ограничението за явяване на изпита за юридическа правоспособност и непоследователността в практиката на КС относно правото на труд

SOS - търся адвокатска помощ

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


SOS - търся адвокатска помощ

Мнениеот vmark » 18 Юли 2008, 17:43

Подсъдим съм по чл. 321, ал.1 от НК. Търся си адвокат да ме защитава, но той трябва да знае, че петимата с ал.2 са се признали за виновни и са сключили споразумения с прокуратурата. Съдът ги е одобрил. Очаквана присъда - "невиновен". Ако някой се престраши - нека пише.
vmark
Нов потребител
 
Мнения: 8
Регистриран на: 26 Яну 2006, 19:01

Мнениеот Sarra » 18 Юли 2008, 17:56

Престраших се, много съм смела!
Както очаквате присъда "невиновен", така може да очаквате и присъда - "виновен".
Sarra
Потребител
 
Мнения: 159
Регистриран на: 17 Яну 2007, 16:26

Re: SOS - търся адвокатска помощ

Мнениеот kpavlova » 18 Юли 2008, 18:37

vmark написа:Подсъдим съм по чл. 321, ал.1 от НК. Търся си адвокат да ме защитава, но той трябва да знае, че петимата с ал.2 са се признали за виновни и са сключили споразумения с прокуратурата. Съдът ги е одобрил. Очаквана присъда - "невиновен". Ако някой се престраши - нека пише.


Човече, адвокатът, който ще обещае "невиновен" не е безстрашен, а безотговорен.Потърсете адвокат реално, а не тук.А и сигурно до момента сте имал такъв.При престъпления, извършени в съучастие, в основните му форми, или в група, при споразумяване на част от съучастниците, шансовете на останалите за оправдателна присъда малко се редуцират на практика.Ако Ви признаят за невинен, следва да се възобнови делото и в останалата си част, срещу споразумелите се.Но пък естеството на обвинението Ви 321- ако е само то- е такова, че отсъждане "невиновен" не е невъзможно/ на теория е възможно оправд.присъда по всяко обвинение при аналог.ситуация, тук е с една "идея" повече от теория/, според фактите, разбира се .Бившите Ви съподсъдими сега ще трябва да дават показания като свидетели, не могат да отказват, защото ще се уличават в престъпления- те вече са осъдени.Ако трябва сега да Ви успокоявам, от 321, ал.1 излиза по- трудно от ал.2.Намерете си адвокат реалист, а не оптимист и действайте.Успех.
kpavlova
Активен потребител
 
Мнения: 1474
Регистриран на: 07 Фев 2006, 23:29

SOS

Мнениеот vmark » 19 Юли 2008, 01:11

Не търся просто обещание. Търся адвокат, който да се престраши и след като се запознае с материалите да вземе решение за защита. Ще предоставя пълен комплект от делото и някои бележки. Желаещите да си напишат адреса на електронната поща и ще получат екземпляр. Предварително благодаря!
vmark
Нов потребител
 
Мнения: 8
Регистриран на: 26 Яну 2006, 19:01

Re: SOS

Мнениеот zelen » 19 Юли 2008, 16:16

vmark написа:Не търся просто обещание. Търся адвокат, който да се престраши и след като се запознае с материалите да вземе решение за защита. Ще предоставя пълен комплект от делото и някои бележки. Желаещите да си напишат адреса на електронната поща и ще получат екземпляр. Предварително благодаря!


Адвокатът не може да се страхува, защото обвинението не е срещу него. В този смисъл всички адвокати, които не сме в групата, сме безстрашни. :!:
Колкото до материалите по делото, това не е ваш проблем да ги предоставяте. Що за адвокат е този, който не може поне да се запознае с тях?! :?: :!:
Мисля, че трябва да търсите не желаещи да получат екземпляр от материалите, а да оферирате по друг начин, че да заинтересувате адвокатите наистина и да ги мотивирате да искат да четат делото, респ. да градят стратегия за защита.
Ако не ме разбирате - желая ви късмет, а не успех, защото ще ви е нужен.
zelen
Потребител
 
Мнения: 479
Регистриран на: 30 Апр 2006, 14:29
Местоположение: София област


Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 29 госта


cron