начало

ЕСПЧ: Дисциплинарните съдилища на адвокатурата отговарят на изискванията за независимост и безпристрастност ЕСПЧ: Дисциплинарните съдилища на адвокатурата отговарят на изискванията за независимост и безпристрастност

ОПИТ ЗА КРАЖБА

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ОПИТ ЗА КРАЖБА

Мнениеот niq999 » 09 Юли 2008, 21:40

СМЯТАТЕ ЛИ ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРИ ПОВДИГАНЕ НА ОБВИНЕНИЕ ЗА ОПИТ ЗА КРАЖБА ДА БЪДЕ ПОСОЧЕНО В ПОСТАНОВЛЕНИЕТО СТОЙНОСТТА НА ВЕЩИТЕ................... АЗ СМЯТАМ, ЧЕ Е ТАКА......НО ВЪПРОСЪТ Е, ЧЕ КОНКРЕТНИЯ СЛУЧАЙ Е МАЛКО СПОРЕН - ДЕЕЦЪТ Е ВЛЯЗЪЛ В ПАВИЛИОН КЪСНО ВЕЧЕРТА,/КОЙТО ПАВИЛИОН ПО ПОГРЕШКА Е БИЛ ОСТАВЕН ОТКЛЮЧЕН/, В СЪЩОТО ВРЕМЕ МИНАВАТ ПОЛИЦАИ, ВИЖДАТ ГО И ТОЙ ПОБЯГВА...........СЪОТВЕТНО Е ЗАЛОВЕН И ДОЗНАТЕЛЯ МУ Е ПОВДИГНАЛ ОБВИНЕНИЕ ПО ОСНОВНИЯ СЪСТАВ, КАТО Е ЗАПИСАЛ ..........."СЕ ОПИТАЛ ДА ОТНЕМЕ ЧУЖДИ ДВИЖИМИ ВЕЩИ"...............................И ВЪЗНИКНА СПОР МЕЖДУ НЕГО И МЕН.... ВИЕ КАК СМЯТАТЕ ..............И КАК ДА БЪДЕ ОПРЕДЕЛНА СТОЙНОСТТА НА ВЕЩИТЕ, "КОИТО ДЕЕЦЪТ СЕ Е ОПИТАЛ ДА ОТКРАДНЕ"
niq999
Младши потребител

Мнениеот niq999 » 09 Юли 2008, 21:44

А ПРОДЪЛЖЕНИЕТО Е, ЧЕ ВЕЧР ПАВИЛИОНА НЕ СЪЩЕСТВУВА ..........ДЕЕЦЪТ ТВЪРДИ, ЧЕ Е ИСКАЛ ДА ВЗЕМЕ 20 ЛЕВА .................
niq999
Младши потребител

Мнениеот niq999 » 09 Юли 2008, 22:05

аз създадох нова тема по този казус;)))))))))))))
niq999
Младши потребител

Мнениеот niq999 » 09 Юли 2008, 22:07

не крещя - напротив... просто разследващият ми е добър познат и коментирам................въпросът е с/д Вас как да бъде определена равностойността на вещите - павилиона към момента не съществува, обвиняемият твърди, че искал да вземе 20 лева............и тогава Вие как смятате - не попадаме ли в хипотезата на маловажна кражба
ДА ВИ ОТГОВОРЯ И НА ДВЕТЕ МЕСТА :)
niq999
Младши потребител

Назад към Наказателно право