начало

Военният прокурор Адалберт Кръстев може да бъде повишен, след като не беше уволнен Военният прокурор Адалберт Кръстев може да бъде повишен, след като не беше уволнен

Към колегите преминали Административно право в ЮЗУ

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Мнениеот monasi » 09 Юни 2008, 10:01

wu_gambino написа:
wu_gambino,какво да правя в Бургас.При вас ли с колоквиум освобождаваха от изпит,или се бъркам

Да знаеш колко трудно се влиза в БСУ,направо се мъчих 5 лета.Този СТОП тест е много труден.Такива трудни думи ябълка,море,праскова,направо ми скриха шапката

Аз зачеркнах мУре,много се чудех на тая сложна дума

Първо,Николов,уча в СУ,не във "великия" БСУ.

Второ,наистина в БСУ с колоквиум се освобождават от изпит !! и то по гражданско :shock: :shock:Имам достоверна информация ,че миналата година Русчев не е пуснал никого от първия път :lol: :lol:
Само за справка-тази година в СУ от първия път го взеха над 120 души,т.е около половината курс.
Като се замисли човек и за какво им е ГП в БСУ?? Там учат разни мамини келешчета,на които им трябва само диплома по право,за да ги уредят в полицията/следствието.Стига им и бегла представа по наказателно :lol:

А БСУ ти препоръчах като друга "Мека на правото" :lol: :lol:

Извинявайте много, но именно във великия БСУ,изпита по гражданско право при проф.Русчев е доста тежък, достоверната ви информация е прекалено грешна :? . Колокфиума е задължителен и ако не го вземеш въобще нямаш право да се явиш на изпит.
И колега мисля,че трябва да се отървете от предрасъдъците кои в кои университет учи и да не правите такава квалификация :lol: :lol: :lol: .И в СУ да учиш, ако сам не си мотивиран нямаш никакъв шанс т.е всичко е строго индивидуално. :!: :!: :!:
Последна промяна monasi на 09 Юни 2008, 10:06, променена общо 1 път
monasi
Нов потребител

Мнениеот pokerman » 20 Юни 2008, 20:56

Недейте да разравяте кошера отново :)
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
pokerman
Потребител

Предишна

Назад към Лекции и материали