начало

За ограничението за явяване на изпита за юридическа правоспособност и непоследователността в практиката на КС относно правото на труд За ограничението за явяване на изпита за юридическа правоспособност и непоследователността в практиката на КС относно правото на труд

За разврата, мажоретно-еротичните танци и червените трика

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


За разврата, мажоретно-еротичните танци и червените трика

Мнениеот prnedev » 16 Май 2008, 15:25

Росен Босев написа:Ако прокурорите бяха сюрреалисти

Без коментар пускаме едно от най-великите постановления на българската прокуратура. Запознайте се с районен прокурор Валентин Михов от гр. Разлог и вижданията му за разврата, мажоретно-еротичните танци и червените трика.


Едно Копи-Пасте от Капитал. Вижте и линка, добре е сканирал човека "Постановление за образуване на досъдебно производство"
prnedev
Активен потребител
 
Мнения: 1956
Регистриран на: 29 Ное 2005, 23:12
Местоположение: София/Велико Търново

Мнениеот hasplu » 16 Май 2008, 15:34

Мухахахахахахаххааххаахаха :D :D :D :D :D :D :D :D :D

diaida да вземе становище по въпроса !

от секретариата!!!
Аватар
hasplu
Потребител
 
Мнения: 487
Регистриран на: 06 Фев 2002, 12:42

Мнениеот REVOLUTION » 16 Май 2008, 18:52

karanedeff написа:Нека и аз да взема становище! :twisted:
Според логиката на този прокурор, че то и мен и жена ми може да подведе по наказателна отговорност, че сме пуснали дъщеря си да учи балет


Едва ли става дума за този вид балет! :wink:
REVOLUTION
Активен потребител
 
Мнения: 4455
Регистриран на: 25 Сеп 2007, 11:26
Местоположение: гр.Пловдив

Мнениеот kpavlova » 16 Май 2008, 20:17

Само така!Първа стъпка в борбата с педофилията и разврата! :D Всички мажоретки - над 18.
Че като как не са им натресли и едно 159- представяне на произведение с порнографско съдържание, че и с лица ненавършили 16-годишна възраст!
В бъдеще- всяко организирано дефилиране, както и частно, неорганизирано такова, по бански костюми, на пълнолетни или непълнолетни другарки/ е, и другари, да няма дискриминирани/- престъпление по 320, явно подбуждане към блудство, че защо не и към изнасилване, а само блудство, то, помисли всякакви?Банските костюми да се изземват като средства на престъплението.
Пропуснал е да пише експертиза прокурора да се извърши- е ли естетично, еротично или порнографско внушението на програмата.И СПЕ на всички свидетели от публиката, като са били така облъчени с еротика, дали са в състояние да дават достоверни показания.
Ами гражданите, дето са дремали на шоуто, всички - по 322, че не са спрели програмата- нали не са попречили на извършването на очевидно тежко престъпление/нищо ,че по 320 не е съвсем тежко, ще проверяваме в хода на разследването колко тежи/.Никой от публиката да не остане без образувано производство.
Като, разбира се, остава едно голямо съмнение, дали това в Разлог наистина се е случило.Или пък се е случило в някой стиптийз клуб?
kpavlova
Активен потребител
 
Мнения: 1474
Регистриран на: 07 Фев 2006, 23:29

Мнениеот prnedev » 16 Май 2008, 21:59

Въх КПавлова... много страшно звучи това твоето. С такива членчета около 300 и кусур. Не че знам какво пише там
prnedev
Активен потребител
 
Мнения: 1956
Регистриран на: 29 Ное 2005, 23:12
Местоположение: София/Велико Търново

Мнениеот alek9 » 16 Май 2008, 22:19

Според мен, г-н прокурорът просто си е вършел работата и го приветствам за това! А вас, колеги, ще питам въобще учили ли сте наказанелно право или не??? Ако това което се твърди в прокурорското постановление е станало, не виждам никаква основателна причина защо да не се започне досъдебно производство? Друг е въпросът, че моралът в България - не само на студентите по право, а изобщо - в т.ч. и на магистратите, е достигнал абсолютния си минимум и на почти никой подобни неща не му правят впечеатление и всеки ги отминава, правейки се че просто не ги забелязва, или което е по - жалко - отминава ги като нещо напълно нормално и в реда на нещата. След като цитирате коментарите в Капитал, подигравайки и иронизирайки съвестния прокурор, отговорете ми на следния:
От: Anton K [Анонимен | неутрално]
днес, 16:03
оценка 0, гласове 0
Някоя дама има ли тук да обясни защо българките се обличат като проститутки?

alek9
Младши потребител
 
Мнения: 17
Регистриран на: 06 Мар 2007, 22:53

Мнениеот pepelanka » 16 Май 2008, 22:51

Някоя дама има ли тук да обясни защо българките се обличат като проститутки?

Защото търсим Мъж, но уви .........! :lol:
pepelanka
Младши потребител
 
Мнения: 96
Регистриран на: 10 Май 2008, 17:07

Мнениеот kpavlova » 16 Май 2008, 23:16

alek9 написа: Друг е въпросът, че моралът в България - не само на студентите по право, а изобщо - в т.ч. и на магистратите, е достигнал абсолютния си минимум ..........
След като цитирате коментарите в Капитал, подигравайки и иронизирайки съвестния прокурор, отговорете ми на следния:
От: Anton K [Анонимен | неутрално]
днес, 16:03
оценка 0, гласове 0
Някоя дама има ли тук да обясни защо българките се обличат като проститутки?


Ами , предвид това, че и у мене моралът е достигнал критичния минимум, или не съм дама, няма как да Ви дам удовлетворителен отговор.
Обличат се, както намерят за добре, въпрос на личен избор, или на групово опр.избор.Не вярвам начинът на обличане да повишава ръста на престъпленията против половата неприкосновеност.Не вярвам също така педофилията, сексуалните престъпления против съвсем малки деца, да са продукт на еротичните послания на медиите.
Съвестният прокурор не го иронизирам.Иронизирам ситуацията.Т.е. не твърдя да е нормално, а че вероятно не е престъпно.Мислите, че деца се възпитават в морал чрез наказателно преследване на майките и бащите им, или на учителите им?
kpavlova
Активен потребител
 
Мнения: 1474
Регистриран на: 07 Фев 2006, 23:29

Мнениеот kalahan2008 » 16 Май 2008, 23:26

........
Последна промяна kalahan2008 на 10 Юни 2008, 23:13, променена общо 1 път
kalahan2008
Активен потребител
 
Мнения: 4231
Регистриран на: 12 Фев 2008, 10:53

Мнениеот kpavlova » 16 Май 2008, 23:32

Има нещо вярно, че чужденците гледат малко "ошашавено" по българските улици.И сигурно не можем да ги излъжем, че всичкото това са рок-звезди с ексцентрична визия.Но не вярвам да е резултат на безсъвестността на прокуратурата, нито че ще се изправи със съвестната й работа.Не ми се вярва и всичко "неморално" или преценено от някого като такова, да съответства на текст от НК и да се образува нак.производство.Нито че масовата безтегловност и безценносност и у децата, като у нас, се изправя с такива дела."С тежки осъдителни присъди".А на родителите и учителите на деца, допуснати, оставени, изпуснати или пропуснати да крадат, убиват, продават и купуват дрога, какво да им се образува на тях?
kpavlova
Активен потребител
 
Мнения: 1474
Регистриран на: 07 Фев 2006, 23:29

Мнениеот The_Night_Rider » 17 Май 2008, 00:12

Да види Висшият съдебен съвет и г-н Велчев какви пазители на закона и морала е раждала, ражда и ще продължи да ражда българската съдебна система! Ум да ти заиди!Според скромното ми мнение между учителките в случая е налице престъпно сдружение- организирана престъпна група от преподавателки по балет.Защо обаче се пита в задачата, шефът на полицията и неговите служители са гледали безмълвно извършващото се пред очите им умишлено престъпление без да се намесят? Нямаше ли нейде из НК и такова съставче? Видно от прокурорското постановление такива танци най-вероятно се въртят от 15.09.1903 г.-откакто е създадено читалището.Поздрави за този доблестен прокурор, дръзнал да се опълчи и на родителите-майки и бащи, които вместо да оказват тоталитарен контрол върху децата си са ги оставили да се запишат в подобен клуб.
Накрая, естествено както винаги, следва и най-важното заключение-по т.2 -4 - да се установят причините и механизмът за извършване на това престъпление.


Р.S. По т.1-6 и 2- 4 от прокурорското постановление механизма следва да се чете механизмът!И в този ред на мисли доколкото ми е известно следствие вече не се провежда по тези наказателни състави.
Или греша нейде, колеги!?
The_Night_Rider
Младши потребител
 
Мнения: 27
Регистриран на: 22 Яну 2007, 00:47

Мнениеот atlaseood » 17 Май 2008, 09:51

alek9 написа:Според мен, г-н прокурорът просто си е вършел работата и го приветствам за това! А вас, колеги, ще питам въобще учили ли сте наказанелно право или не???



Този човек е луд, такива слухове витаят из ВСС
atlaseood
Нов потребител
 
Мнения: 3
Регистриран на: 04 Сеп 2007, 13:14

Мнениеот kpavlova » 17 Май 2008, 10:37

За слухове не знам, нито ми е работа, нито ме вълнува да знам.Този човек е прокурор- до доказване на противното/защото това е вестник, верно "капитал", не "Папарак"/ - и не бива, не следва, да обсъждаме личните му данни, или да му приписваме такива.
Вътрешното убеждение е обоснована увереност, не му знаем основанията за увереност.
Но трябва някой, като е определяем кръга на кои лица, да вземе мерки да изправи пораженията на постановлението, без да му засяга вътрешното убеждение на прокурора.Ако иска да разследва школата за мажоретки, да разследва, производства не се образуват срещу лица, а за престъпления.Това постановление, има за резултат конституиране на 50-тина обвиняеми поне, априрори и без разследване, по няколко глави на НК.Като така и така се е самосезирал, да е разпитал очевидци, да е изв.неотложни сл.д-я.Първото му указание е всичките съпружески двойки и педагозите да се привлекат като обв., да се разпитат пред съдия, а после да се провежда разследване/сл.действия няма извършени/, т.е. после всичко останало...
kpavlova
Активен потребител
 
Мнения: 1474
Регистриран на: 07 Фев 2006, 23:29

Мнениеот d_d » 17 Май 2008, 10:57

Някой да знае какво е развитието на случая ?
d_d
Потребител
 
Мнения: 497
Регистриран на: 07 Май 2006, 13:07

Мнениеот dinev » 17 Май 2008, 11:12

Ужас! По - безумни указания никъде не съм чел! Цитат: - "Да се разпитат значителен брой от множеството свидетели.........".Тежко и горко на дознателя, когото ще нагърбят със разследването. Много е жалко, че прокурорите, повечето от тях, никога не са извършвали самостоятелно действия по разследването, събиране на доказателства. Казвам го, дистанцирайки се от очевидния факт, че прокурора направо си плаче за освидетелстване.
Blessings upon the throne of tyranny
dinev
Потребител
 
Мнения: 472
Регистриран на: 17 Май 2002, 22:59

Мнениеот Gabi1 » 18 Май 2008, 23:14

:lol: Вече няма да ходя на доклад в прокуратурата с минижуп.... Че току-виж и на мен ми повдигнат ... някое обвинение :lol: :lol: :lol:
Gabi1
Потребител
 
Мнения: 765
Регистриран на: 08 Ное 2006, 13:54

Мнениеот dinev » 19 Май 2008, 15:37

Така като се замисля, да не би и прокурора да се е почуствал подбуден? 8)
Blessings upon the throne of tyranny
dinev
Потребител
 
Мнения: 472
Регистриран на: 17 Май 2002, 22:59

Мнениеот diaida » 20 Май 2008, 23:34

Забележете, че това е клуб по спортни танци и модерен балет "Арион", а не е мажоретен състав. Предполагам както винаги, за да стане по-ефектно тържеството се прави какво ли не ... както в случая модерния балет се прави на мажоретен състав, но и така да е интересното е как да танцуват мажоретките освен с мажоретни екипи. Цвета на триката е нещо относително, а ако на прокурора всеки танц му изглежда "предизвикателен" не е зле да се прегледа при специалист.

Ето и откъси от подобни мероприятия "ПО СВЕТА И У НАС"
http://www.youtube.com/watch?v=B4ttyAQIV4s
http://www.youtube.com/watch?v=-vH31Es0 ... re=related

нищо секси не виждам и не мога и да погледна така на едни деца, които танцуват ... за разлика от прокурора ... (имаше един виц за подсъзнанието, ама ще го спестя)
http://www.youtube.com/watch?v=NDjP6YER ... re=related

както се вижда навсякъде мажоретките не са с ушанки и шинели :lol:
дори и у нас

Специалист по МАЖОРЕТНИ ТАНЦИ КЪМ КЛУБ "БИРА-СКАРА" НА ФОРУМ ЛЕХ.БГ
ДИАИДА


С поздрав от нашия скъстав: http://www.vbox7.com/play:dde4ea39
:lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител
 
Мнения: 2595
Регистриран на: 21 Май 2007, 14:57
Местоположение: Sofia

Мнениеот donna » 23 Май 2008, 16:28

Някой да е запознат с развитието?
Някой във форума да е от Разлог?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
donna
Старши потребител
 
Мнения: 5350
Регистриран на: 10 Яну 2003, 19:58
Местоположение: Свищов

Мнениеот diaida » 23 Май 2008, 19:05

donna написа:Някой да е запознат с развитието?
Някой във форума да е от Разлог?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Предполагам са осъдили прокурора или са му препоръчали да си пие навреме успокоителните, за да не налита на червено. :lol: :lol: :lol:
Има ли някакъв член за "мръсно подсъзнание" ?!
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител
 
Мнения: 2595
Регистриран на: 21 Май 2007, 14:57
Местоположение: Sofia

Следваща

Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 48 госта


cron