- Дата и час: 05 Мар 2025, 00:49 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ДОЗНАТЕЛСКИ КОНКУРСИ
|
|
хора искам да попитам във връзка със сега течащия конкурс , накой от явилите се миналата година да каже на теста за интелегентност имаше ли отговори а,b,c,d към ?те
- margaritahlebarova1
- Младши потребител
КЕНЧО,ДАЙ ИНФО НА ХОРАТА,НЕДЕЙ ДА МЪЛЧИШ....КЪДЕ СЕ ГУБИШ?ЛИПСВАШ НИ НА ВСИЧКИ,ВЪРНИ СЕ...ОБИЧАМЕ ТЕ...ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!КЕНЧО,КЕНЧО,КЕНЧО,КЕНЧО[/b]
- vllado
- Младши потребител
Колеги,позволете ми от трибуната на lex.bg да поздравя колегата Kenn4o за невероятните знания,които демонстрира в Академията на Мвр.За нас служителите в ОДП В.Търново бе чест да бъдем рамо до рамо с теб.Kenn4o,Kenn4o,Kenn4o,Kenn4o,Kenn4o.
- Martin_vt
- Нов потребител
защо ПРЕЗИДЕНТ, аз си мисля, че след изкарания 3-и месечен курс в АМВР Kenn4o може да бъде назначен и за Министър на МВР или поне за главен секретар. Той е кадърно момче, знаещ, можещ и с невероятен хъс за работа.
- KenChuDzin
- Нов потребител
Бонева, много съм добре. Даже по-добре, от колкото в Академията.
Ама кажете ще правим ли Kenn4o президент или ще го правим министър
А той защо така го няма из форумите, толкова ли много работа има в тая ИП, че не му остава време да ни забавлява?
Ама bonety веднага се сети кой съм.

Ама кажете ще правим ли Kenn4o президент или ще го правим министър

Ама bonety веднага се сети кой съм.

- KenChuDzin
- Нов потребител
Kak nqma da setq,nali gi misle6e edni takiva imena! kenn4o naistina e dosta zaet,pak i nali v slyjbata nqma net:)Tvova mi e e-maila pi6i tam,za da mi dade6 i skaip-dobri_boneva@abv.bg
- bonety
- Младши потребител
Колеги, някой знае ли къде точно в http://www.mvr.bg се обявяват резултатите /1-вата част/ от конкурса за дознатели, който беше на 17.04.2008 г. в гр. Пловдив?
- zdravkoshopov
- Потребител
Колеги, привет и от мен. Малко късно се включвам в обсъжданията за издигането, на кандидатурата на ken4o, за президент, но иначе ви подкрепям напълно. Ken4o ПРЕЗИДЕНТ.. 

- mitkoy
- Нов потребител
За конкурса от 4.ІІІ. вече ни се обадиха за тест за интелигентност.
Има ли и други уведомени за него.
Има ли и други уведомени за него.
- marmaid
- Младши потребител
ЩО ВИ ТРЯБВА ДА СЕ БЪХТАТАТЕ - ТАКА И ТАКА ЩЕ ИЗКАРАТЕ НА РАБОТА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ ПЕТ-ШЕСТ МЕСЕЦА И ЩЕ ВИ ПИСНЕ ОТ ФАТМАЩИНА...
- nezlobliv
- Младши потребител
|
|