начало

За ограничението за явяване на изпита за юридическа правоспособност и непоследователността в практиката на КС относно правото на труд За ограничението за явяване на изпита за юридическа правоспособност и непоследователността в практиката на КС относно правото на труд

регистъра

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


регистъра

Мнениеот silviamont » 07 Апр 2008, 23:56

Здравей те на всички,накратко ще се опитам да ви разкажа проблема си.
Искам да заведа дело за реабилитация,извадих почти всички документи който ми трябваха/че нямам задължения,че не се водят дела срещу мен в съда/когато си извадих справката от полицията се оказа че има дело което се води от 1995г. и още не е прекратено.Отидох в съда с номера на делото за да видя за какво е.от там ми казаха че делото е заведено през 1995 и прекратено през 1999г.Постановлението по това дело не го намерих никаде в къщи,а от съда ми казаха че без него няма как да се махне от регистъра.Та мисълта ми,ако има някой който може да ми помогне със съвет за това какви права имам и как да постъпя,ще съм ви дълбоко признателен.
silviamont
Младши потребител
 
Мнения: 23
Регистриран на: 11 Авг 2006, 19:31

Мнениеот silviamont » 08 Апр 2008, 19:01

Здравей те,прекрасно ви разбирам.Да действително съм се допитвала много пъти тук във форума "взаимопомощ",никога не съм искала да злоупотребявам с вашите знания.Допитвала съм се до вас не само от мое име а и от името на мой близки който нямат достъп до интернет за да се регистрират и сами да ви помолят за съвет.
Не мисля че съм направила нещо лошо за да се срамувам от действията си,просто ви помолих за съвет,ако има желание някой да ми помогне нека ми пише,а не да ме упреква.
Вашето недоволство е породено от факта че давате безплатни консултации,това се нарича "алчност" а не "взаимопомощ"
Желая ви всичко най хубаво.
silviamont
Младши потребител
 
Мнения: 23
Регистриран на: 11 Авг 2006, 19:31

Мнениеот Clavdivs. » 08 Апр 2008, 19:45

ОК. Дотук културно си изяснихте позициите... Моля Ви да не продължавате с ескалиращи постове в тази тема. Ако искате да си разясните кой какъв е с по-пиперливи слова - моля на ЛС.

Clavdivs.

==========================
Трябва да си знаеш мярката при пиене на бира, иначе може да изпиеш по-малко.
Последна промяна Clavdivs. на 08 Апр 2008, 22:30, променена общо 1 път
Clavdivs.
Потребител
 
Мнения: 639
Регистриран на: 17 Апр 2007, 13:20

Мнениеот silviamont » 08 Апр 2008, 21:47

Абе хора айде осъзнайте се малко,аз съм пуснала темата във форума "взаимопомощ".За какви пари мечтаете вие,не съм ви дошла в канторите за да ме таксувате и по цял ден да бездействате,да ходите с високо вдигната глава и само за пари да мислите.
Има добри адвокати,но вие с вашето отношение сте под всякаква критика.
Аз не работя за без пари и надали има човек който да го прави,но когато не съм на работа и някой човек ме помоли за съвет от моята професионална длъжност с удоволствие бих му помогнала.
ПАК ВИ КАЗВАМ НЕ СЕ НАМИРАМ В КАНТОРАТА ВИ ЗА ДА МИ ГОВОРИТЕ ЗА ПАРИ,АЗ СЪМ ВЪВ ФОРУМА "взаимопомощ" Вие какво разбирате под тази дума?
Видях ви вас адвокатите какво представлявате,няма нищо човешко във вас,изградени сте от алчност и високомерие.Не говоря за всички адвокати,напротив има много компететни и човечни хора който се наричат адвокати.
Пуснах си тема та като мислех че някой ще ми помогне със съвет,а вие започнах те да ме разследвате,и какво доказах те,че съм пускала и преди теми за мой близки.Евала открих те истината.
браво на вас страшни хора сте,опа не хора а АДВОКАТИ :D :D :D :D :D
silviamont
Младши потребител
 
Мнения: 23
Регистриран на: 11 Авг 2006, 19:31

Мнениеот Clavdivs. » 08 Апр 2008, 22:02

Ммммм малка корекция. Форума е "наказателно право".

Така... помолих ако някой иска да изразява възмущения и пр. да не го прави повече в тази тема. :evil:

Следващите постове /в настоящата тема/ от типа "Вий адвокатите/юристите сте ........" и от друга страна "Аман от литературни герои и т.н. ....." ще бъдат изтрити.

Clavdivs.
Clavdivs.
Потребител
 
Мнения: 639
Регистриран на: 17 Апр 2007, 13:20

Мнениеот zornunddorn » 08 Апр 2008, 23:47

вземи официално заверен препис от съответната прокуратура. ако наблюдателното дело е унищожено- поискай служебна бележка от прокуратурата, която е наблюдавала делото, че сл.д. №.. , по описа на ... /съответно преписка № .... на РП...../ се е водило срещу... и е завършило по отношение на... с постановление за прекратяване на наказателното производство. това е примерен текст, но е важно да се направи връзка между номера на следственото дело и крайния прокурорски акт и твоето име.

използвам възможността да изкажа огромното си задоволство от инициативата "Трий с мен". форумът определено започва да се изчиства от обиди и ругатни, което на определи постоянно висящи в нета форумци не се харесва.

успех на всички модератори и много здрави нерви им пожелавам. :)
zornunddorn
Потребител
 
Мнения: 108
Регистриран на: 23 Дек 2006, 23:00


Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 53 госта


cron