На 25,03 работодателя ме извика да си взема трудовата книжка след подадено заявление от мое име по 327/2 преди 20 денаОще по телефона ме предупреди да си нося и да издам и ключовете от личното шкафче Качваики се го срешнах в предверието и без да си говорим се качих до счетоводството Там документите не бяха приключени както изисква закона и аз отказах да ги взема слизаики по стълбите го виждам че тои ме чака с полицаи и изобщо не слушаики какво му говоря за нередността на документите ме приканва да отворя пред него и полицая шкафа си Подозираки че може да ми крои номер му казвам че може и да не си нося ключовете след негово настояване и заплаха от разбиване на шкафа аз тръгвам да го отварям и виждам до самия шкаф едната си обувка която преди 20 дена съм заключил в него в този момент ми стана ясно че шкафа е отварян и можеби е сложено нещо в него с цел да ме дискредитират тъи като съм подел кампания срещу фирмата -сезираик ИТ и за незаконнота им строителство ДНСКВ този момент виждаики обувката му казах че номера няма да им мине и си тръгвам а те да си разбиват трошат и правят каквото искат.Тръгваики си бях директо обвинен от него без да сме отваряли шкафа за крадец и заплашен с съд След един ден разбрах /неофицялно/че шкафа е разбит и в нето е намерен кабел съставен е портокол с свидетели.На въпрос на полицая какво да прави да дава ли ход на преписката началника е казал Абе за сега нямада правим нищо ако спре да пише срещу нас нема да предприемаме нищо иначе ще го дадем на прокурор Аз етествено не съм крадец и искам да си зашитя правата подадох жалба отново до ИТ и днес разбрах че ме е търсил полицаи да говори с мен Разбрах Че вчера 10 дена след онази случка е ходила група да разледва в завода и че има пуснато пресъпление срещу не известен извършител Това не е ли исползване на полицията с цел да ме притиснат Тъи като от познати работеши в тази сфера разбрах че е трябвало да се заведе още тогава а не чак сега Ясно е че без адвокат няма да мина Но ако може даите някакво мнение как да защита правата си Имам наета адвокатка по трудовия спор но тя не се занимава с такива дела Кажета как да процедирам Да търся ли полицая и изобщо да говоря ли с него И как да деиствам
Предварително благодаря
Заглавието на темата е промено от модератора. Ако на автора му хрумне някое заглавие, което все пак подхожда на този форум, моля да не се притеснява да го напише...
- Дата и час: 12 Дек 2024, 01:34 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
правилно ли деиства полицията
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
12 мнения
• Страница 1 от 1
Последна промяна kosi98 на 03 Апр 2008, 16:25, променена общо 1 път
- kosi98
- Младши потребител
вече 100 човека и никакво мнение Моля ви дайте някакво мнение за да успокоя близките че този полицаи ги е стреснал малко
с адвокат ще мога да се свържа едва утре или привечер
вече 100 човека и никакво мнение Моля ви дайте някакво мнение за да успокоя близките че този полицаи ги е стреснал малко
с адвокат ще мога да се свържа едва утре или привечер
- kosi98
- Младши потребител
Хм... Нищо не е ясно още... как да Ви дадем мнение? Какъв е този кабел?
Неприятна е историята. Прав сте всъщност и за предишното заглавие на темата.
Искате успокоение - ами спокойно! Няма непоправими работи. Добре е наистина да си намерите читав адвокат, така дистанционно по форума няма как да Ви се помогне особено.
Успех! Ако има повече информация - давайте!
Неприятна е историята. Прав сте всъщност и за предишното заглавие на темата.
Искате успокоение - ами спокойно! Няма непоправими работи. Добре е наистина да си намерите читав адвокат, така дистанционно по форума няма как да Ви се помогне особено.
Успех! Ако има повече информация - давайте!
- Clavdivs.
- Потребител
Знам че съм прав имам и свидетел кйто да потвърди че на 29.2 когато си тръгнах шкафа беше празен Но въпроса ми повече касае деиствията на полицията Те законно съобразни ли са Защо не е докладвано за "престъплението " още на 25,3 а чак сега след като аз продължих да си търся прават и хоп оглед и пускане по етапния ред
- kosi98
- Младши потребител
kosi98 написа:Знам че съм прав имам и свидетел кйто да потвърди че на 29.2 когато си тръгнах шкафа беше празен Но въпроса ми повече касае деиствията на полицията Те законно съобразни ли са Защо не е докладвано за "престъплението " още на 25,3 а чак сега след като аз продължих да си търся прават и хоп оглед и пускане по етапния ред
Вие откъде знаете за кое точно престъпление става дума? Когато информацията е от типа ЕЖК* няма как да се направи обоснован извод нещо законосъобразно ли е или не. Пък и да Ви кажем "НЕ полицията са се омазали" какво Ви върши това работа? Морално удовлетворение?
Между другото, горещо Ви препоръчвам да си намерите читав адвокат и да не импровизирате, тъй като само в тези Ви два поста лъсва следното противоречие - казвате, че на 29 бил празен шкафа.... пък същевременно обувките Ви били заключени вътре.... дребно е наглед ама ако се стигне до прокуратура и съд......
*ЕЖК - една жена каза
- Clavdivs.
- Потребител
празен имах предвит че в него нямаше кабела а само двете обувки и моя шапка наличието на едната обувка вън от шкафа/ потвърди съмненията ми че е отварян същия Нали заради това и отказха да се занимавам с тях И шефа "без да знае "какво има вътре ме обвини че съм крадец
- kosi98
- Младши потребител
Е какъв толкова е този "златен" кабел???
Колко струва?
Полицията като има сигнал ходи и се занимава, това й е работата /особено пък ако шефа Ви осигурява за банкетите на полицията, това което бутилирате /. Вероятно като стигне в прокуратурата ще го джиросат всичко ... кабел.... хихихих /освен ако и за техните банкети не се носят бутилките.../
Колко струва?
Полицията като има сигнал ходи и се занимава, това й е работата /особено пък ако шефа Ви осигурява за банкетите на полицията, това което бутилирате /. Вероятно като стигне в прокуратурата ще го джиросат всичко ... кабел.... хихихих /освен ако и за техните банкети не се носят бутилките.../
- Clavdivs.
- Потребител
за струване не знам колко предполагам че те са сложили достатачно за да има пресъпление иначе Clavdivs е в правилната посока брата на шефа е ченге и можеби от него идват идеите Интересува ме защо ако има престъпление не си свършиха работата преди 10 дена ами сега
И ако подам жалба до военна че за това време са ми посавяни условия да спра да се жаля или пускат преписката
И ако подам жалба до военна че за това време са ми посавяни условия да спра да се жаля или пускат преписката
- kosi98
- Младши потребител
kosi98 написа: Интересува ме ........ ако подам жалба до военна че за това време са ми посавяни условия да спра да се жаля или пускат преписката
Тръгнали сте явно на сериозна война с местните "олигарси". Супер!
Само си намерете сериозен генерал /адвокат/ и не проявявайте самоинициативи, че да не се докарате до "национална катастрофа"
- Clavdivs.
- Потребител
Не ми оставят нищо друго освен да се защитя Естествено че не и сам тази вечер ще се срешна с един от добрите адвокати в града дано да се навие иначе ще трябва да търся в окръга Но обидното в случая че се застава на страната на една турска фирма И полицята явно взима участие в скалъпването на обвинения Баща ми е бивш полицай имам и други роднини и приятели работещи в системата и всички са на мнение че не е нормално ако има пресъпление да му се дава ход след 10 дена
- kosi98
- Младши потребител
kosi98 написа: Но обидното в случая че се застава на страната на една турска фирма. И полицята явно взима участие в скалъпването на обвинения Баща ми е бивш полицай имам и други роднини и приятели работещи в системата и всички са на мнение че не е нормално ако има пресъпление да му се дава ход след 10 дена
И как точно "взима участие полицията" в скалъпването на обвиненията ? Като си върши работата ли ? Въз основа на какво преценявате кога е нормално, цитирам "да му се даде ход на престъплението" ???
kosi98 написа: Защо не е докладвано за "престъплението " още на 25,3 а чак сега след като аз продължих да си търся прават и хоп оглед
ВИЕ пък от къде разбрахте, кое къде и как е докладвано ? Ооох не, не, не... неми се коментира повече....
Вижте господине/госпожо, приемете съвета ми като най-добронамерен: не търсете под вола теле, а намерете начин да излезете от тези сплетни, в които сте се набутал/a/.
Наистина е възможно работодателят, да Ви крои шапка, но ако това е така, обърнете се към квалифициран адвокат, който да защити правата Ви. Колкото до действията на полицията, от прочетеното до момента нищо неправилно и нередно не съм прочел. Имат подаден сигнал - работят по него. Вие какво ? Искате да откажат да работят по сигнала срещу Вас, защото "е всеизвестно, че сте честен човек" ли ? Ако работодателят Ви набедява, отговорността за това е негова. Не може полицията да откаже да работи по случая, защото "той е лош", а Вие сте вода светена.
Qui parcit nocentibus, innocentes punit.
Който щади виновните, наказва невинните.
Който щади виновните, наказва невинните.
-
Inspector_MBP - Потребител
kosi98 написа:... Баща ми е бивш полицай имам и други роднини и приятели работещи в системата ...
С това трябва винаги да започваш и да не затрупваш форума с питанки.
Та ти имаш компетентни до себе си, а търсиш мнения от непознати тук.
Ако роднините и близките ти не те удостояват с безплатни консултации, как разчиташ , че ще се случи във форума?...
Вземи се в ръце и започни да поумняваш, косе-босе.
- zelen
- Потребител
12 мнения
• Страница 1 от 1
|
|