начало

Сарафов поиска имунитета на Кирил Петков заради ареста на Бойко Борисов Сарафов поиска имунитета на Кирил Петков заради ареста на Бойко Борисов

Обжалване на наказателно постановление от КАТ за процесуални

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Обжалване на наказателно постановление от КАТ за процесуални

Мнениеот kokopati » 22 Фев 2008, 15:37

Здравейте,колеги имам издадено наказателно постановление за превишена скорост ,може ли да падне заради ,това че е сбъркан града в който съм роден ,аз съм роден в Пловдив а те са написали Ямбол кадето ми е издадена книжката като град на раждане.Може ли някой да ми помогне със примерна форма за такава жалба.
kokopati
Младши потребител

Мнениеот jojobba » 22 Фев 2008, 15:52

Neshto kato "primerna" jalba nyama, no poglednete vnimatelno AUAN i NP - kakvoto i nesyotvetstvie da namerite - grad, cifra i t.n. mojete da go upomenete v jalbata si - absolutno nedopustimo e dvata akta da se razli4avat (ponqkoga dobavqt v NP novi alieni ot narushenite normi, za da se konkretizirat). Kolkoto do previshenata skorost ima mnogo resheniq, s koito se otmenqt takiva NP, zashtoto "radarite" defakto ne zasi4at razstoqnieto, ot koeto e ustanovena previshenata skorost. t.e. ne se znae dali predi znaka ili sled znaka sa vi zasekli. Za tova estestveno trqbva da si poiskate ekspertiza na "radar-a"! Ako namerq konkretno reshenieto moga da Vi go pratq! (Beshe na Burgaskiq Sad). Uspeh!
jojobba
Младши потребител

в населено мяато бях

Мнениеот kokopati » 22 Фев 2008, 17:07

в населено място бях
kokopati
Младши потребител

Назад към Наказателно право