начало

Военният прокурор Адалберт Кръстев може да бъде повишен, след като не беше уволнен Военният прокурор Адалберт Кръстев може да бъде повишен, след като не беше уволнен

Лекции за изпита за адвокати и маладши адвокати

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Лекции за изпита за адвокати и маладши адвокати

Мнениеот mariani_Italia » 28 Яну 2008, 18:36

Колеги, надявам се че вече някой от вас ще ми помогне. Трябват ми лекции за изпита за адвокати и младши адвокати емайла ми е
stoeva_mariyana@yahoo.it Благодаря ви :cry:
Последна промяна mariani_Italia на 21 Сеп 2012, 20:24, променена общо 1 път
mariani_Italia
Младши потребител

Re: Лекции за изпита за адвокати и маладши адвокати

Мнениеот Гост » 02 Фев 2008, 11:57

mariani_Italia написа:Колеги, надявам се че вече някой от вас ще ми помогне. Трябват ми лекции за изпита за адвокати и маладши адвокатии майла ми е
stoeva_mariyana@yahoo.it Благодаря ви :cry:

За първи път чувам такава глупост.Ако си мислите,че с лекции ще стане-забравете.Изпуснали сте момента.Ако сте си купували учебници по време на обучението,и ако сте ги чели,то сега ги отваряте пак,припомняте-и на изпит.Само това е спасението-учебника
Гост

Мнениеот pdimitrow » 10 Мар 2008, 09:05

Не съм много съгласен, че само с учебника става. Даже с учебника много по - трудно става. http://vas.lex.bg/advpregled.html От тук си извади теста и казусите и действай. Само казвам, че нещата стават с много учене и човек трябва да е подготвен за изключително завъртяни въпроси на теста е понякога може да са и по - лесни. Моя съвет е хващай законите както са подредени по конспект и след като ги прочетеш поне 5 пъти започвай да решаваш теста. Специално от конспекта за писмения изпит няма смисъл да се чете закон за адвокатурата, защото той е само за устния. И решавай казуси. Специално гражданския ако е свързан с наследство трябва всичко да е нарисувано с кръгчета или там с каквото и да е. И по казусите задължително се цитира здраво закона и по - малко свободни съчинения. И само още едно за теста ограждай първото което ти дойде на ум обикновено е най - вярното като започнеш да мислиш много започваш да се объркваш. Успех.
pdimitrow
Потребител

Назад към Лекции и материали