Здравейте,
Имам няколколко въпроса:
1. Как стои въпросът с патентния данък за електронен магазин?
2. Трябва ли да плащам патентет данък за фотоуслуги при положение, че препродавам такива на друга фирма, т.е. аз не извършвам директно.
3. Къде мога да намеря подробна информация за размера на патентният данък и всичко за ЕТ?
Благодаря ви
- Дата и час: 05 Дек 2024, 03:12 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
трябва ли да платя патентен данък
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: трябва ли да платя патентен данък
Ти пък сега данъци ще плащаш и ти?!?! Айде нЕма нуууждааа
- lawyer_ivanov
- Младши потребител
Re: трябва ли да платя патентен данък
Щегувам се де!:-) Новогодишно настроение.
Не съм наясно с тези неща, сори.
Не съм наясно с тези неща, сори.
- lawyer_ivanov
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|