начало

Конкурсът за апелативните прокуратури ще започне почти от началото, процедурата била опорочена Конкурсът за апелативните прокуратури ще започне почти от началото, процедурата била опорочена

Търся "Пазарна икономика" на Здравко Гъргаров!

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Търся "Пазарна икономика" на Здравко Гъргаров!

Мнениеот INA_87 » 01 Авг 2007, 13:31

Здравейте!
Тази година завърших право-задочна форма на обучение в ЮЗУ. Скъсаха ме на изпита по Обща теория на пазарното стопанство. Искам да ви попитам, някой от вас има ли книгата "Пазарна икономика" на Здравко Гъргаров? Ако я има някой, склонен ли е да ми я продаде. Ако някой реши да го направи да ми пише на емайл адреса ми, който е: plamenovaina@abv.bg . В университета и по книжарниците я няма, затова се обръщам към вас.
Благодаря Ви предварително!
INA_87
Нов потребител

Мнениеот jnbibian » 09 Авг 2007, 16:53

В книжарницата на университета я имаше - 6 лв. /бяла малка книжка/
jnbibian
Младши потребител

Мнениеот Гост » 13 Авг 2007, 15:45

jnbibian написа:В книжарницата на университета я имаше - 6 лв. /бяла малка книжка/

Авторът има и друга такава,която е в доста по-пълен вариант,и която може да намерите в книжарница "Перун".МИО учат от нея.
Гост

Мнениеот senex » 13 Авг 2007, 15:47

advokat_nikolov написа:
jnbibian написа:В книжарницата на университета я имаше - 6 лв. /бяла малка книжка/

Авторът има и друга такава,която е в доста по-пълен вариант,и която може да намерите в книжарница "Перун".МИО учат от нея.
В ЮЗУ има ли МИО? :roll:
senex
Потребител

Мнениеот Гост » 13 Авг 2007, 16:27

senex написа:
advokat_nikolov написа:

Извинявай,само Международни отношения,в Правно-историческия факултет.
Гост

Мнениеот senex » 13 Авг 2007, 16:30

advokat_nikolov написа:
senex написа:
advokat_nikolov написа:

Извинявай,само Международни отношения,в Правно-историческия факултет.
Няма проблем, но за пръв път чух подобно нещо и затова те попитах.
senex
Потребител

Мнениеот Schneewittchen » 14 Сеп 2007, 00:10

Ina,moje bi dosta kasno vijdam tova,koeto si napisala,poneje,dokolkoto znaq v sabota e popravkata po OTPS.Moga da ti q dam,ako ti trqbva vbade6te!e,pojelavam ti da go vzeme6 izpit4eto sega,v sabota! :wink: Ako ti trqbva sled tova ili ne se qvqva6 sega,pi6i mi,6te se sre6tnem i 6te ti go dam za neobhodimoto ti vreme,za da se podgotvi6 za izpita.U4ebnikat,koito ti trqbva za hubava ozenka ne e tozi beliqt,a tozi,koito se kazva:Ikonomika i pazar"-sini4ak e i otpred na korizata sa Dvete petrolni kuli.Mislq 4e govorim za edin i sa6ti i v deistvitelnost ve4e go nqma v knijarnizite.O6te prez June go nqma6e.
Uspeh!
Schneewittchen
Нов потребител

...

Мнениеот M.Borisova » 18 Окт 2007, 09:53

и двата учебника не стават, на теста по ОТПС има съвсем различни въпроси от материята в учебниците, една приятелка учи и от двата учебника и пак бе скъсана. Затова най - важното е да отговорите с ваши думи на въпросите на теста, да покажете мислене, а не зубрене. Аз направих така и изкарах 4 от първия път! Успех!
"Правото е изкуството на доброто и справедливостта" Целз
M.Borisova
Младши потребител

Re: ...

Мнениеот jnbibian » 18 Окт 2007, 11:08

M.Borisova написа:и двата учебника не стават, на теста по ОТПС има съвсем различни въпроси от материята в учебниците, една приятелка учи и от двата учебника и пак бе скъсана. Затова най - важното е да отговорите с ваши думи на въпросите на теста, да покажете мислене, а не зубрене. Аз направих така и изкарах 4 от първия път! Успех!

Абсолютно невярно.
Учих само по белия учебник и о, изненада - от първия път 6 :twisted:
Само, че трябва да съобразиш кои думички да изпишеш дааа...
jnbibian
Младши потребител

Мнениеот derecho » 14 Фев 2008, 14:08

Моля Ви ако някой има бялата книжка по Икономика и пазар нека ми пише kostova_monika@abv.bg Благодаря предварително!!!!!
derecho
Нов потребител

Назад към Лекции и материали