начало

За нуждата от реформа в системата на наказанията в България За нуждата от реформа в системата на наказанията в България

Registracija na 4ujda firma v BG??? HELP :)

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Registracija na 4ujda firma v BG??? HELP :)

Мнениеот vlad_g » 04 Юни 2007, 15:23

Zdraveite, v momenta sam vav France i imam interes da razvivam savmesten biznes s edna frenska firma.
Molja za malko informacija, kak i kakvo e nujno za da se registrira tazi tjahna deinost v BG.
-zakoni
-preporaki
-piblizitelna cena za tazi usluga ot advokat
-eventualni pre4ki ot institucii.

Blagodarja predvaritelno.
vlad_g
Нов потребител

Мнениеот kontrol » 05 Юни 2007, 03:42

ПИШЕТЕ НА БЪЛГАРСКИ!!!!!!!!!!!!!!!! Много автори от Франция го правят.
Щом е бизнес - Търговският закон.
Не казвате каква е дейността, няма как да Ви се дадат подробности.
Горното представлява потенциално грешно становище. Консултирайте адвокат, ако искате сигурност и юридическа отговорност при защитата на правата Ви.
kontrol
Активен потребител

Мнениеот zoom » 05 Юни 2007, 09:59

Mojete da registrirate tqhno tyrgovsko predstavitelstvo v BG.
A mojete i da registrirate bylgarska firma, 4iito sobstvenik da e frenskata.
Ima mnogo varianti v zavisimost kakvo vsyshtnost iskate.
zoom
Потребител

фирма

Мнениеот legista » 05 Юни 2007, 12:40

vlad, щом имате желание да развивате съвместен бизнес с френска фирма в България, най- добре е за Вас да учредите българско търговско дружество, чиито капитал да бъде собственост на двете страни- на Вас и на френската фирма. Ако и двете страни сте готови за това и сте уговорили най- общо условията относно правата и задълженията си като бъдещи съдружници, обърнете се към български адвокат за изготвяне на съответната документация.
legista
Младши потребител

Назад към Търговско право