начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Pri prodagba nasledstvenata zemia oblaga li se s danaci

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Pri prodagba nasledstvenata zemia oblaga li se s danaci

Мнениеот babis » 27 Мар 2007, 20:17

Здравеите!
Занимавам се с недвижими имоти и до момента не бях срещал подобно тваърдение ,но на скоро мой клиент ме попита дали това наистина е вярно - дали при продажба на наследствен имот той не се облага с данъци!! :?: Обещах на клиента си да проверя въпреки, че не ми се вярва да е истина!
Моля Ви дайте и някакъв съвет!
Благодаря Ви предварително! :lol:
:roll:
babis
Нов потребител

Re: Pri prodagba nasledstvenata zemia oblaga li se s danaci

Мнениеот krasko666 » 28 Мар 2007, 18:59

zdr
ima edno zakon4e - ot tazi godina - zakon za danyka vyrhu dohodite na fizi4eskite lica 8) i tam sa opisani v koi slu4ai se dyljat danyci i v koi ne
i vse pak si namerete advokat za opredelena suma mese4no 6te vi syvetva i nqma da se izlagate :oops: . uspeh.
krasko666
Младши потребител

Мнениеот aleks84 » 29 Мар 2007, 12:24

Да бе, някви тотални лаици се занимават с продажба на имоти и още по - лошо, сами си пишат договорите. Виждал съм някви безкрайно неграмотни и с нелепо съдържание такива - за продажба и наем. Една брокерка ( завършила социална педагогика) дори наскоро ми каза, че тя била наясно с нещата, защото била изчела ЗС и ЗЗД :shock:
aleks84
Потребител

Назад към Данъчно право