начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Питане по ДЗПО

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Питане по ДЗПО

Мнениеот Anjeliens » 26 Фев 2007, 09:07

В случай, че си сключил договор навреме, а всички пенсионни фондове в страната ти отговарят, че не си техен клиент, а парите ти отиват някъде - какъв е пътят от тук нататък?
Anjeliens
Нов потребител

Re: Питане по ДЗПО

Мнениеот Dirigenta » 26 Фев 2007, 11:19

Anjeliens написа:В случай, че си сключил договор навреме, а всички пенсионни фондове в страната ти отговарят, че не си техен клиент, а парите ти отиват някъде - какъв е пътят от тук нататък?
Ако това те успокоява не си единствения случай!? :? Проблемацията най-вероятно е в това, че работодателят ти има проблеми с разминаването на подадената информация за осигурените от него лица в Персонален регистър и внесените осигурителни вноски за ДЗПО. Въпреки това ако си роден/а след 1959г., то тогава би следвало ако не си избрал пенсионен фонд да си разпределен служебно. Не може да нямаш такъв. Най-вероятно поради разминаването на информацията и вноските нямаш никакви средства по индивидуалната партида!?????
Dirigenta
Младши потребител

Мнениеот Anjeliens » 26 Фев 2007, 21:12

Средства имам, при това без прекъсване, само, че имам и нещо друго - информация от всички пенсионни фондове, че не съм техен клиент.Е при това положение, какво правим?
Anjeliens
Нов потребител

Мнениеот Dirigenta » 02 Мар 2007, 16:13

Anjeliens написа:Средства имам, при това без прекъсване, само, че имам и нещо друго - информация от всички пенсионни фондове, че не съм техен клиент.Е при това положение, какво правим?
Не може да имаш постъпления по индивидуалната партида, тъй като тя се разкрива и води в съответното пенсионноосигурително дружество, т.е. няма индивидуална партида без "пенсионен фонд".
Не разбирам какъв смисъл влагаш в "средства"!???
Dirigenta
Младши потребител

Мнениеот Anjeliens » 02 Мар 2007, 23:43

Постъпват материални средства /постъпват пари/.Имам информация при това лично от фондовете, че не съм техен клиент.За това питам.Към кого следва да се обърна?Към НОИ или някой друг?Въобще цялата ситуация е доста объркана.Има още трима човека вече, за които знам, че са в същата ситуация.За това търся юридически съвет как точно да постъпя.
Anjeliens
Нов потребител

Назад към Данъчно право