начало

За ограничението за явяване на изпита за юридическа правоспособност и непоследователността в практиката на КС относно правото на труд За ограничението за явяване на изпита за юридическа правоспособност и непоследователността в практиката на КС относно правото на труд

ОБИДА?

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


ОБИДА?

Мнениеот Rumen70 » 16 Фев 2007, 18:48

Здравйте, имам следното притеснение. Наскоро наех работник, който беше фалшифицирал документи относно здравното си състояние, което иначе не би му позволило да упражнява тази професия. Все пак аз го оставих да довърши това ,което е започнал, но накрая когато пак стана въпрос за подправката на здравния документ, той взе да разправя как с него пак щял да си "бачка" и никой нищо не можел да му направи. Ядосах се много и го нарекох "л....р"...това стана и пред дуги служители. Той се закани да ме съди и сега съм притеснен доста. Искам да попитам а мнения на хора запознати с тази процедура. Ако ме осъдят това фигурира ли когато си вадя свидетелство за съдимост и какви са присъдите в практиката?

Много благодаря
Rumen70
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 16 Фев 2007, 18:41

Мнениеот malanoche » 16 Фев 2007, 19:42

Вижте чл.146 ал.1 и 2 от НК
malanoche
Потребител
 
Мнения: 125
Регистриран на: 05 Юли 2006, 09:53


Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Google Adsense [Bot] и 33 госта


cron