начало

За ограничението за явяване на изпита за юридическа правоспособност и непоследователността в практиката на КС относно правото на труд За ограничението за явяване на изпита за юридическа правоспособност и непоследователността в практиката на КС относно правото на труд

възражение към акт за административно нарушение

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


възражение към акт за административно нарушение

Мнениеот petrova_ » 22 Авг 2006, 11:00

Написаха ми акт за установяване на администратични нарушение - неправилно изпреварване. В акта пише,че мога в 3-дневен срок да направя допълнителни обяснения и възражения, но е посочено къде. Къде мога да отправя възраженията си?
petrova_
Младши потребител
 
Мнения: 27
Регистриран на: 26 Сеп 2004, 19:39
Местоположение: Sofia

Мнениеот gosho72 » 07 Окт 2006, 20:57

Възраженията относно съставения акт следва да се представят в тридневния срок пред органа съставил акта.Същия е задължен да ги приложи към съставения акт. В двуседмичен срок съставения акт,възраженията към него и събраните доказателства по преписката се изпращат от актосъставителя на административнонаказващия орган.
Това произтича от разпоредбите на чл.44 от ЗАНН.
gosho72
Потребител
 
Мнения: 740
Регистриран на: 19 Мар 2006, 00:45
Местоположение: Novi Pazar


Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 41 госта


cron