начало

За ограничението за явяване на изпита за юридическа правоспособност и непоследователността в практиката на КС относно правото на труд За ограничението за явяване на изпита за юридическа правоспособност и непоследователността в практиката на КС относно правото на труд

Doznateli

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Мнениеот dinev » 24 Юни 2006, 12:15

На баба ти хвърчилото! :lol:
dinev
Потребител
 
Мнения: 472
Регистриран на: 17 Май 2002, 22:59

Мнениеот eliana » 24 Юни 2006, 18:08

Е, ама колега Гаврил, ако ще ме цитирате непрекъснато искам си нещо
като авторско право да ми плащате ! :D По-добре споделете как е било при вас ,ако сте кандидатствал,за да сме полезни с нещо на бъдещите "статисти" на конкурсите за дознател. :wink:
eliana
Потребител
 
Мнения: 342
Регистриран на: 04 Фев 2006, 18:28

Мнениеот gavril » 24 Юни 2006, 22:37

ДА НЕ СЪМ ЛУД ДА КАНДИДАТСТВАМ, КАТО ВИЖДАМ КАКВИ СА ДОЗНАТЕЛИТЕ-УМНИ ЧЕНГЕТА....
gavril
Младши потребител
 
Мнения: 72
Регистриран на: 01 Май 2006, 18:12

Re: Doznateli

Мнениеот plujo » 24 Юни 2006, 22:57

zoom написа:ami spored men vsi4ki,koito ne sa zavyrshili sofiiskia ne sa iuristi, s malki izkliu4enia !


Важна е практиката и личните способности на юриста. Нека не се изтъкваме с това на кое юридическо лице сме внасяли семестриалните си такси, а с това какви резултати имаме. И независимо от кой факултет сме, смятам, че взаимодействието м/у юристи улеснява работата на всички.

А на автора на обидното изявление държа да напомня, че носи наказателна отговорност по чл. 148, ал.1, пр.2 НК. Следователно го каня да поднесе извиненията си в настоящият форум на всички, които не са имали възможността за завършат правния факултет на СУ, но на които законът дава правото да практикуват и да се изявяват наравно с колегите си от престижния факултет!
plujo
Младши потребител
 
Мнения: 33
Регистриран на: 18 Юни 2006, 12:10

Re: Doznateli

Мнениеот plujo » 25 Юни 2006, 00:17

zoom написа:amii, kato mi se padne sydia ot blagoevgadskia, deto ne pravi razlika mejdu predvaritelen dogovor i dogovor i kakvo stava?
Ima edna istina, no sigurno niakoi gi boli - SU e naj dobriqt universitet v bylgaria. ima i drugi istini i pak niakoi shte go zaboli - blagoevgradskia e nai - loshia, no burgas i varna ne sa mnogo po-dobre :) za nov bylgarski -primer za tova che i na glupacite im se dava shans ako si plashtat.
ako ne zavyrshvah SU i na men shteshe da mi e bolno, ama se potrudih i to4no nego zavyrshvam, aide pozlobeite i drugia pyt se ponapynete za da u4ite v hubav universitet i ako ne mojete, primirete se 4e ne e za vseki :)
a v bylgaria 4astni universiteti svestni niama, "po obektivni pri4ini". :)


Когато ти се пада съдия от "благоевградския" ти в какво процесуално качество си в залата? Любопитно ми е не за друго, а защото пишеш, че сега завършваш. "deto ne pravi razlika mejdu predvaritelen dogovor i dogovor i kakvo stava?" Отговарям ти веднага кво става - съдията си издава решението, а твоят шеф (предполагам, че след като в момента завършваш си сътрудник в някоя кантора, предварително се извинявам ако греша) ако желае и ако му платят за това обжалва по реда на ГПК.

Относно истината, от която смяташ, че някои ги боли - грам не ни боли и в процес на юридическата практика, която явно на теб ти липсва ни вълнуват съвсем различни неща, като напр. настоящите ни клиенти и почти ежедневните законодателни промени.
Да, прав си, "хубавият" (както го наричаш ти) университет не е за всеки, но и юридическата професия не е за всеки. Най-малко е за тези, които смятат, че като размахат дипломата си някой ще им обърне внимание.

А що се отнася до злобата, която смяташ, че изпитват колегите ти, които нямат честта да излязат от СУ искам да те попитам смяташ ли, че съдията, за когото говориш вобще го интересуваш ти и мнението ти, имаш ли законово основание да отмениш решението му без да обжалваш на горна инстанция и смяташ ли, че горкият той, цяла нощ не е спал от яд, защото някакъв стажант го е оплюл в интернет форум.

А сега и моето лично мнение, с което не задължавам нито теб, нито никой друг - имаш още много да учиш и в съвсем скоро време последната ти грижа ще факултета, от който излизаш. Естесвено и това ще ти е грижа, ако си търсиш работа в адвокатска кантора - почти всички кантори търсят стажанти, които да им носят папките, кафетата и да тичат да им правят досадните справки. И почти всички имат изискване кандидатите да са от СУ. Но не вярвам ти да се целиш там. Най-искрено ти желая успех и не обиждай колегите си, защото не знаеш кога ще опреш до тях. Най-добре си смени и ник-а в този форум, тъй като тук има и подразделение за взаимопомощ, а аз лично не бих ти помогнала след изявленията ти.

Успех!
plujo
Младши потребител
 
Мнения: 33
Регистриран на: 18 Юни 2006, 12:10

Re: Doznateli

Мнениеот plujo » 25 Юни 2006, 00:47

ZOOM написа:E, ne moga da ne se vkliu4a :) Dekan li si ne znam, ama mai neshto si se poobyrakal. Kazvash 4e diplomata niama zna4enie i 4e e samo edna hartiika, pyk posle si protiv redovite policai doznateli (pod tova da razbiram li hora bez iuridi4esko obrazOvanie)?
A moje bi ne si protivore4ish, zashtoto v TVOIA universitet iavno s diploma i bez diploma se taia, pyk kato gledam tam i "dekan" ne e trudno da si :(
V universiteta, v koito az u4a diplomata ne e hartiika, a e dokazatelstvo za 1001 bezsynni noshti prekarani v u4ene i v pove4eto slu4ai e garancia 4e si iurist, a ne smeshnik s obrazovanie iurist.
Misleh da ne se vkliu4vam, za da razbunvam duhovete na tema universiteti, no me e iad zashtoto sega e 24 chasa i az sled malko shte hodia da u4a novoto 8-mo izdanie na grajdanskia proces, zashtoto samo sled 30 dena shte imam izpit a niakoi "kolegi" ne sa sednali dva dena da u4at, da ne govorim 4e i potencial si niamat i posle mi kazvat na men "kolega", 4e i sporiat po pravni vyprosi. IAD ME E I NE MOGA DA GO PRIEMA, pyk vie se pravete na liberalni i priznavaite dobrite iuristi ot "universitetchencata", az kazvam kakvoto mislia i GOSPOD VI OPAZIL OT BLAGOEVGRADSKI I RAZNI TAM "iuristi".


Я си чети ГПКто и се обърни към юристите с "колега", когато наистина им станеш такъв. И тогава ще видим кой ще ти даде орден Стара Планина за безсънните нощи. Аз не го четох 30 дни преди изпита и вобще не помня колко дни съм го чела, но не е било повече от седмица, но това не ми пречи да го прилагам успешно. Ти най-добре го назубри наизуст, много ще ти е от полза когато го сменят пак. Че те е яд е видно за всички, но докато се изяждаш вътрешно и не можеш да го приемеш юристите от "благоевградския" изкарват пари. Много ми е интересно и кой спори по правни въпроси с теб, като още не си си взел гражданския процес.
Абе и аз какво вобще се занимавам с теб, с това да беше почнал, че не си завършил още...
plujo
Младши потребител
 
Мнения: 33
Регистриран на: 18 Юни 2006, 12:10

Мнениеот plujo » 25 Юни 2006, 13:03

gavril написа:Абе колеги,които тепърва смятате да се явявате на конкурси за дознатели в МВР,не разбрахте ли,че тези конкурси са абсолютна пародия.Ако искате да си загубите времето- кандидатствайте !
На мен ми губиха времето година и осем месеца. Явих се на всичките им възможни глупави тестове-Тест за интелигентност( понеже не се разбира един юрист доколко е интелигентен ,та трябва в МВР да го преценяват),Физически тест,всевъзможни медицински прегледи-все едно,че избират космонавти за луната,юридически изпит...той пък за какво беше тоя изпит като психолога преценява кой става и кой не става...,тест по ЗЗКИ,хиляда интервюта с офицерите,на които те гледат все едно си криминален престъпник кандидатстващ незнайно защо за тази система....тук вече може да се разсъждава...Хилят се на факти от биографията,въртиш се като пумпал само и само да ги убедиш
че смисъла на живота ти е да работиш в МВР.Накрая някакъв тъпчо ти се излигавя на психотеста и те пита пееш ли,готвиш ли и други подобни глупости,които за мен не са критерии за това дали мога да правя оглед на труп или не.Предпочитат деца на полицаи и военни-
"наши хора" така да се каже.Съжалявам,че се подложих на цялото това унижение и загубих толкова време да си намеря нормална работа,
за която не е важно чичото на лелята на братовчеда на стринка ти, дали е бил някога в затвора за кражба на кокошка или не.Намразила съм ги до дъното на душата за всичко ,което ми причиниха тези....полицаи и смятам да си го изкарам на дознателите когато му дойде времето- упражнявайки адвокатска професия.
Ще ги разигравам както си искам.Да им е честито на МВР-то !



Е ТОВА Е ЕДНО МНЕНИЕ ЗА ДОЗНАТЕЛИТЕ.



Защо си изгуби времето да се занимаваш с глупости Как може да си помислиш, че ще положиш 1 тон усилия да завършиш тази така трудна дисциплина право и оттук насетне смисъла на живота ти ще бъде да работиш в МВР? Я си отваряй кантората и си работи спокойно Че те с една конкурсна процедура са те изкарали извън равновесие, а представяш ли си това да е ежедневие. Като адвокат кой ще те пита дали стринка ти е откраднала колелото на съседа в детските си години и ще ти се наложи ли да криеш това, че не те интересува дали клиента ти е винивен или невинен, дали си го срещнала в затвора или контингент на НСБОП те е препоръчал.

Не искам да обиждам колегите от разследващите органи. Всеки си преценява какво може да работи. Аз лично не съм за там, като гледам и ти не си, така че не губи повече време.

Що се отнася до висшето образование на дознателите, не съм много запозната, защото се занимавам повече с гражданско, но мисля, че те трябва да се ръководят главно от НК и НПК, както и от вътрешните им директиви. Смятате ли че за 2 кодекса, които немимуемо ще усвоят в процес на работа трябва да са минали 5 или 6 годишен курс на обучение във ВУЗ?
plujo
Младши потребител
 
Мнения: 33
Регистриран на: 18 Юни 2006, 12:10

Мнениеот yugoslav » 25 Юни 2006, 23:40

plujo написа:Що се отнася до висшето образование на дознателите, не съм много запозната, защото се занимавам повече с гражданско, но мисля, че те трябва да се ръководят главно от НК и НПК, както и от вътрешните им директиви. Смятате ли че за 2 кодекса, които немимуемо ще усвоят в процес на работа трябва да са минали 5 или 6 годишен курс на обучение във ВУЗ?

Тежко и горко на гражданите-клиенти, щом "се занимавате повече с гражданско"! Какви други "занимания" имате...готварство, шиварство, бонзай, оригами?
Между другото с колко кодекса/закони упражнявате "заниманието" си - 5 или 6?
yugoslav
Потребител
 
Мнения: 149
Регистриран на: 09 Май 2006, 21:52

Мнениеот pm » 26 Юни 2006, 00:32

браво, yugoslav! абе, колеги, защо не си гледаме повече работата, вместо все да се обиждаме едни други?! не бъдете тесногръди - нека уважаваме взаимно труда си!
pm
Потребител
 
Мнения: 116
Регистриран на: 24 Апр 2005, 17:36

Мнениеот dinev » 26 Юни 2006, 20:48

Привет, Югославе! Как дела ( както казват в Русия)?! Не се дразни на разни хора, които се изказват неподготвени по форумите. Явно самочувствието им идва в множко, ама нейсе.
Поздрави от мен и останалите колеги!
dinev
Потребител
 
Мнения: 472
Регистриран на: 17 Май 2002, 22:59

Мнениеот yugoslav » 26 Юни 2006, 21:46

Поздрави и от мене и от "колегиум дознателам", мистър Динев!
Все си казвам да не бера яд с разни безобразни , ама ти знаеш , че нашата южна кръв е кипяща и понякога люта! Иначе в последните седмици ми се насъбраха доста неща и в работата , и в частния живот Ето защо реагирам като "лъв в клетка"! Чакам след няколко дни отпуската и ...айде на Църното море!
Дръжте "юздите" и вие там здраво! :lol:
yugoslav
Потребител
 
Мнения: 149
Регистриран на: 09 Май 2006, 21:52

Мнениеот yugoslav » 26 Юни 2006, 21:50

Динев, апропо инсталира ли си Skype?
yugoslav
Потребител
 
Мнения: 149
Регистриран на: 09 Май 2006, 21:52

Мнениеот plujo » 26 Юни 2006, 23:12

yugoslav написа:
plujo написа:Що се отнася до висшето образование на дознателите, не съм много запозната, защото се занимавам повече с гражданско, но мисля, че те трябва да се ръководят главно от НК и НПК, както и от вътрешните им директиви. Смятате ли че за 2 кодекса, които немимуемо ще усвоят в процес на работа трябва да са минали 5 или 6 годишен курс на обучение във ВУЗ?

Тежко и горко на гражданите-клиенти, щом "се занимавате повече с гражданско"! Какви други "занимания" имате...готварство, шиварство, бонзай, оригами?
Между другото с колко кодекса/закони упражнявате "заниманието" си - 5 или 6?


Какво ти става бе, Югославе? Защо ме нападаш? Какво лошо има в това да предпочитам гражданските дела и да работя главно по тях? Ако ще се хващаш за думата "занимавам" - може да не е правилна, но работейки ги, естествено че се занимавам с тях. Използвам 1 процесуален кодекс, но доста повече закони. Както виждаш съм направила и уговорката, че не съм запозната.

Не виждам защо се заяждаш, при положение, че с коментара си съм се опитала да защитя дознателите от нападките за това, че повечето от тях нямат висше образование, считайки че за да си вършат добре работата то не им е нужно. Ако си по-запознат и не си съгласен с мен можеш да ме убориш без да навлизаш в личните ми занимания, които няма как да знаеш какви са.

Гражданите-клиенти засега за доволни от мен, както и аз от тях, благодаря за загрижеността към тях, но тя си остава моя грижа.
plujo
Младши потребител
 
Мнения: 33
Регистриран на: 18 Юни 2006, 12:10

Мнениеот plujo » 26 Юни 2006, 23:47

dinev написа:Привет, Югославе! Как дела ( както казват в Русия)?! Не се дразни на разни хора, които се изказват неподготвени по форумите. Явно самочувствието им идва в множко, ама нейсе.
Поздрави от мен и останалите колеги!



Хайде пак на вечната БГ тема "самочувствие"... само дето да нямаш такова беше на мода преди 20ина години. И какво имаш предвид с това "нейсе", трябва ли да ме е срам от факта, че нямам шеф на главата си, не трябва да чакам някой да ме пусне отпуска и мога да си избирам делата без някой да ме задължава?

И пак да си дойдем на думата - опитах се да защитя в този форум дознателите без висше, защото бяха иронизирани и защото смятам, че тези, които работят добре нямат нужда от такова. Ако смяташ, че взимат много пари и задължително трябва да отделят от тях за образование, или пък разполагат с много време и трябва да го оползотворят на лекции, от които 90% няма да приложат в работата си - ОК ще приема мнението ти, ако го дадеш по подходящ начин, но да ми говориш за неоправдано самочувствие... просто не се познаваме и не знаеш на какво стъпва то.
plujo
Младши потребител
 
Мнения: 33
Регистриран на: 18 Юни 2006, 12:10

Мнениеот plujo » 27 Юни 2006, 00:12

pm написа:браво, yugoslav! абе, колеги, защо не си гледаме повече работата, вместо все да се обиждаме едни други?! не бъдете тесногръди - нека уважаваме взаимно труда си!


Уважавам труда ви и не съм обидила никого. Направила съм извод, че аз самата не ставам за това, тъй като съм свикнала да разполагам с времето и независимостта си и съм подкрепила колега, който е достигнал до същият извод след като е изгубил горе-долу 2 години, кандидатсвайки за дознател. Сигурно някои хора не приемат за нормално да се интересуват от досието на стринка им, когато работата ще вършат те самите и не ги виня за това. Вие след като сте имали деян да минете през процедурата и да работите тази работа - браво. Но не виждам защо казваш "браво" на Югослав, който ми се подиграва и жали клиентите ми. Вярвай ми, че ако знае кои са ще е на друго мнение.
plujo
Младши потребител
 
Мнения: 33
Регистриран на: 18 Юни 2006, 12:10

Мнениеот yugoslav » 27 Юни 2006, 00:13

ОК, ОК, ОК!
Извини ме , Plujo! Нищо лично, ама съвсем нищо!
Омръзна ми вече всеки получил "китап" за правник от вълчедръмската Сорбона или от каспичанския филиал на Харвардския университет, да сочи дознателите за някакво полуформирование от "учили-недоучили" студенти по право! Това е дразнещото, и пак ти повтарям с това не засягам теб! Не само, че не сме по-лошо качество юристи, съответно с не по-лоша подготовка от всеки наш съвипускник-съдия, прокурор, адвокат, юрисконсулт, следовател..., но напротив познавайки колегите си дознатели, мога съвсем нескромно да заявя, че много от тези други наши "съвипускници" не биха се справили и седмица с напрежението и мобилността на професията "дознател"! Въпреки, че с новия НПК доста ни бяха "орязани" правомощията във връзка с "оперативната ни юридическа самостоятелност", но всетаки дознателят все още владее положението, защото:1./ Дознателят е този , който вижда срещу себе си "живия" човек/свидетел, обвиняем, експерт.../, контактува с него, разменя мисли, преценява го in live! По-нагоре/прокуратура, съд/ всичко е "писменост и книжнина", "живият" човек се е превърнал в един обвинителен акт, шаблонни юридически конструкции и заучени дежурни фрази! С това , разбира се ни най-малко не омаловажавам функциите и работата на органите на съдебната власт!!!; 2./ Дознателят опознава "горещите" следи лично, а не опосредено!; 3./Без добрата юридическа подготовка на дознателя е немислимо някой от "богоизбраните" юридически професии да си свърши работата...с изключение, разбира се, на колегите адвокати :lol:;
Та ето за това се ядосвам, защото и сред нас юристите в тая държава ,с пълна сила е валидно националното ни менторско отношение към чуждата работа..."която е най-леката работа" ! Ядосвам се и от колеги адвокати-защитници на уличени/обвиняеми, които откровено лъжат клиентите си, обещавайки им "невъзможното на невъзможното"! И без срам дори го вършат и пред мен! Тук по-скоро иде реч вече за морален облик, а не за професионална некомпетентност! Пресен пример: Адвокатът на току що-осъден "сеймен" със сключено и одобрено от съда Споразумение, още пред вратата на Съдебната палата му обясняваше за "много големите шансове, които имаме като обжалваме Споразумението в по-горната инстанция...не се притеснявай за парите ще се разберем допълнително!". Та този човек като ме видя от начало се посмути за юридическите си "алабализми", но след това някак си се овладя и почна да ми се "кара", че ето на, сега, заради "некадърното" водене на досъдебното производство, сега трябвало неговият клиент "да се арчи" и за по-горната инстанция!Само преди 10 минути, този адвокатец с голяма фирма и малък ментален капацитет, се кланяше пред прокурора, така както и руска берьозка не се превива от сибирския вятър! Той предложи на прокурора да сключат "атакуваното" Споразумение! Та това ме дразни...Примерът не е изолиран, за жалост!

Що се отнася до това дали дознателите са юристи , напарви си справка в ЗМВР, колежке....ако те интересува разбира се!
С поздрав един революционен прост дознател!
yugoslav
Потребител
 
Мнения: 149
Регистриран на: 09 Май 2006, 21:52

Мнениеот plujo » 27 Юни 2006, 00:33

yugoslav написа:ОК, ОК, ОК!
Извини ме , Plujo! Нищо лично, ама съвсем нищо!
Омръзна ми вече всеки получил "китап" за правник от вълчедръмската Сорбона или от каспичанския филиал на Харвардския университет, да сочи дознателите за някакво полуформирование от "учили-недоучили" студенти по право! Това е дразнещото, и пак ти повтарям с това не засягам теб! Не само, че не сме по-лошо качество юристи, съответно с не по-лоша подготовка от всеки наш съвипускник-съдия, прокурор, адвокат, юрисконсулт, следовател..., но напротив познавайки колегите си дознатели, мога съвсем нескромно да заявя, че много от тези други наши "съвипускници" не биха се справили и седмица с напрежението и мобилността на професията "дознател"! Въпреки, че с новия НПК доста ни бяха "орязани" правомощията във връзка с "оперативната ни юридическа самостоятелност", но всетаки дознателят все още владее положението, защото:1./ Дознателят е този , който вижда срещу себе си "живия" човек/свидетел, обвиняем, експерт.../, контактува с него, разменя мисли, преценява го in live! По-нагоре/прокуратура, съд/ всичко е "писменост и книжнина", "живият" човек се е превърнал в един обвинителен акт, шаблонни юридически конструкции и заучени дежурни фрази! С това , разбира се ни най-малко не омаловажавам функциите и работата на органите на съдебната власт!!!; 2./ Дознателят опознава "горещите" следи лично, а не опосредено!; 3./Без добрата юридическа подготовка на дознателя е немислимо някой от "богоизбраните" юридически професии да си свърши работата...с изключение, разбира се, на колегите адвокати :lol:;
Та ето за това се ядосвам, защото и сред нас юристите в тая държава ,с пълна сила е валидно националното ни менторско отношение към чуждата работа..."която е най-леката работа" ! Ядосвам се и от колеги адвокати-защитници на уличени/обвиняеми, които откровено лъжат клиентите си, обещавайки им "невъзможното на невъзможното"! И без срам дори го вършат и пред мен! Тук по-скоро иде реч вече за морален облик, а не за професионална некомпетентност! Пресен пример: Адвокатът на току що-осъден "сеймен" със сключено и одобрено от съда Споразумение, още пред вратата на Съдебната палата му обясняваше за "много големите шансове, които имаме като обжалваме Споразумението в по-горната инстанция...не се притеснявай за парите ще се разберем допълнително!". Та този човек като ме видя от начало се посмути за юридическите си "алабализми", но след това някак си се овладя и почна да ми се "кара", че ето на, сега, заради "некадърното" водене на досъдебното производство, сега трябвало неговият клиент "да се арчи" и за по-горната инстанция!Само преди 10 минути, този адвокатец с голяма фирма и малък ментален капацитет, се кланяше пред прокурора, така както и руска берьозка не се превива от сибирския вятър! Той предложи на прокурора да сключат "атакуваното" Споразумение! Та това ме дразни...Примерът не е изолиран, за жалост!

Що се отнася до това дали дознателите са юристи , напарви си справка в ЗМВР, колежке....ако те интересува разбира се!
С поздрав един революционен прост дознател!


Извинявам те, и ти извини невежеството ми за образователните изисквания към дознателите.

Що се отнася до адвокатските оправдания и това, че си мият ръцете с вас - та те не са само адвокатски, това си ни е национална черта. Защо вобще си ги слагаш на сърцето?

Знаеш ли, преди да стана адвокат работих като юрист-консулт в 1 американска фирма. Когато започнах шефът ми (американец) никога не беше идвал в БГ, а само след месец свикна с репликите на некадърните колеги "грешката не е моя, еди си кой е виновен", дотолкова свикна и спря да се дразни, че дори когато отидехме на кръчма и вместо вегетарианско ядене му донесяха сочна свинска пържола казваше на келнерката, че знае, че грешката не е нейна, а на готвача, но все пак да му донесе тревата на скара, която всъщност си е поръчал.

Национален манталитет, 1 чужденец спря да се дразни от това, защо ти ще си късаш нервите?
plujo
Младши потребител
 
Мнения: 33
Регистриран на: 18 Юни 2006, 12:10

Мнениеот yugoslav » 27 Юни 2006, 00:34

Само да допълня, колежке Plujo!
Аз също продължавам да следя промените и в гражданското право. То не ми е безинтересно и безразлично , защото нищо не знае човек един ден....абе, panta rei!
yugoslav
Потребител
 
Мнения: 149
Регистриран на: 09 Май 2006, 21:52

Мнениеот jailer » 27 Юни 2006, 13:29

Божееее!!! Единият, "zavyrshval SU", но вече е наясно, къде се раждат най-добрите юристи... (Между другото, драги, писането на "олигфреница", при това, с огромно количество правописни и граматически грешки, далеч не говори добре за продукцията на СУ... Ще ми се да видя актовете, с които един ден, ако завършиш, ще радваш колегията... :lol: ) Другият, и той не знае, милият, как се пише "юрис-консулт", но дерзае ли, дерзае!!! И т. н. ...
jailer
Младши потребител
 
Мнения: 73
Регистриран на: 17 Сеп 2005, 09:36

Мнениеот jailer » 27 Юни 2006, 13:29

Божееее!!! Единият, "zavyrshval SU", но вече е наясно, къде се раждат най-добрите юристи... (Между другото, драги, писането на "олигфреница", при това, с огромно количество правописни и граматически грешки, далеч не говори добре за продукцията на СУ... Ще ми се да видя актовете, с които един ден, ако завършиш, ще радваш колегията... :lol: ) Другият, и той не знае, милият, как се пише "юрис-консулт", но дерзае ли, дерзае!!! И т. н. ...
jailer
Младши потребител
 
Мнения: 73
Регистриран на: 17 Сеп 2005, 09:36

ПредишнаСледваща

Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 76 госта


cron