начало

Кои грешки при отчитането на медицинска помощ извиняват лечебните заведения пред НЗОК Кои грешки при отчитането на медицинска помощ извиняват лечебните заведения пред НЗОК

БУЛСТАТ

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

БУЛСТАТ

Мнениеот Сани » 15 Фев 2006, 11:01

Хора, моля ви, помогнете!!!
Може ли да ми каже някой какви са сроковете за регистрация по БУЛСТАТ и от кога текат (от съдебната регистрация или от започване на дейността). Аз съм ЕТ, което не развива дейност в момента. Ще трябва ли да плащам глоба, ако сега се регистрирам и каква е тя?
Предварително благодаря на всички, които отделят малко време, за да отговорят на въпросите ми!
Сани

Мнениеот Гост » 15 Фев 2006, 11:08

3 дни от съдебната регистрация
Гост

Мнениеот nikilex » 15 Фев 2006, 11:10

3 дни от датата на съд. решение
глоба няма :wink:
С Уважение: ............................
nikilex
Потребител

Мнениеот Сани » 15 Фев 2006, 11:13

Благодаря Ви!!!
Значи дори да съм закъсняла с няколко годинир няма глоба?
Сани

Мнениеот Гост » 15 Фев 2006, 11:16

nikilex написа:3 дни от датата на съд. решение
глоба няма :wink:

Някой не е чел въобще закона :)
Гост

Мнениеот РАЯ » 16 Фев 2006, 18:18

От 1 януари 2006г.срокът за регистрация по БУЛСТАТ е 7 дневен.А в НАП се регистрираш когато започне6 дейност
РАЯ

Мнениеот Гост » 16 Фев 2006, 19:06

и глоба има!
Гост

Назад към Търговско право