начало

Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров

Уникредит измамници

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Уникредит измамници

Мнениеот wast75 » 20 Яну 2019, 03:00

Здравейте,
искам да Ви разкажа една случка с Уникредит Булбанк.
Имах дебитна карта при тях и трябваше да я закрия, защото вече не получавам нищо по нея.
Отивам в клона на упоменатата банка в София в The mall. Там ужким ми закриват сметката като ми взимат и режат дебитната карта. Даже имах 3-4 лв. остатък, които изтеглиха и ми дадоха... Задавам следните въпроси: "Сега ваш клиент ли съм?", "Трябва ли да идвам пак?" и ми се отговаря по следния начин: "Не, вече не сте наш клиент и не трябва да идвате отново.".
Казах чудно, лесно стана.
Преди няколко дни ми се обажда стария работодател и ми споделя, че ми е превел 110 лв. (защото му е станало гузно, че постъпи глупаво спрямо мен), но аз вече съм закрил сметката. И двамата не знаехме, какво ще се случи с парите. (Ако е закрита сметката парите му се връщат)
Обаждам се аз на телефона на Уникредит и казвам за моя казус.
И хоппп излиза, че ми е закрита само дебитната карта, а сметката си седи и ми се трупат, някакви такси за обслужване на месец, а преведените пари са ми в сметката.
На другия ден отивам в клона им в София на Шипченски проход до Електроника.
Жената провери и видя, че сметката ми не е закрита, изтеглих си парите, естествено бяха си дръпнали за обслужването, платих 3 лв. за закриване и ми дадоха документ ТОЗИ път...
Радвам се, че приключих с тези измекяри...
Хора, очите на шест винаги!!! Особено като работите с такива институции. Винаги гледат, как да те излъжат. Просто не са хора.
wast75
Нов потребител

Re: Уникредит измамници

Мнениеот kalahan2008 » 21 Яну 2019, 15:43

Договорът за банкова сметка и договорът за дебитна карта са два отделни договора.
Ignoratia legis neminem excusat.
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот propensity » 21 Яну 2019, 21:10

Видял той... измама.
propensity
Потребител

Мнениеот wast75 » 24 Яну 2019, 00:39

Договорът е един амя щом казваш. Явно си по-запознат.
А колкото до другия професор... измама има да.
Искам да прекратя взаймоотношения, а те ме подлъгват, че вече не трябва да ходя.... а то не е така.
И ми се трупат една таксички... и после ще кажат айде плащай. Дано да ти се случи на тебе да те видим дали ще ти е добре.
wast75
Нов потребител

Назад към Общи дискусии