начало

Национал по колоездене осъди общината, след като се контузи на заградена велоалея Национал по колоездене осъди общината, след като се контузи на заградена велоалея

основание за начисляване на такси при свален радиатор

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

основание за начисляване на такси при свален радиатор

Мнениеот Savina1973 » 08 Май 2008, 21:49

Проблемът е такъв - при ремонт на апартамента ми, миналата година през лятото, свалихме единия от радиаторите, заедно с монтирания уред за отчитане на Топлофикация. Радиатора го задихнала 2-3 дена след свалянето, заедно с уреда, в резултат на което изобщо не се обадих в Топлофикация 4е е махнат. По принцип от 10-тина години парното в целия апартамент е изключено. В началото на зимата не са минавали да описват радиаторите, въпреки 4е бяха сложили бележка на входа. След края на ототплителния сезон обаче все пак минаха и ми сервираха, 4е понеже не сме се обадили, че сваляме радиатора един вид на време, ще начислят такса за него за целия отоплителен сезон. Интересува ме от къде - наредба, закон, 4ерпят тези си права и по какъв на4ин по административен или съдебен ред мога да ги оборя.
Savina1973
Нов потребител

Мнениеот Savina1973 » 08 Май 2008, 23:14

Моля, да не ме разбирате неправилно, един вид че искам да ми решите проблема като избегна да си платя на някой ващ колега. Не съм юрист, а само "прост" държавен служител. Уж се рових из Сиелата, но нещо не можах да намеря правния акт, който да касае точно моя случай. А искам да видя на какво точно основание ми се изживяват като един вид наказателен отряд тези монополисти Толофикация. Направо са ме вбесили и няма да оставя да им се размине току така. И ако трябва ще ги съдя. Молбата ми е, понеже се каня утре да им вдигна като начало едно скандалче и искам да знам колко мога да "викам" и къде трябва да си замълча, да ми посочите къде да си прочета "правата и задължениата" по случая. За което ще ви бъда много благодарна.
Savina1973
Нов потребител

Назад към Общи дискусии