начало

Емилия Русинова става временен шеф на СГП, Даниела Попова поема апелативната прокуратура Емилия Русинова става временен шеф на СГП, Даниела Попова поема апелативната прокуратура

регистрационни номера на МПС

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

регистрационни номера на МПС

Мнениеот vigenkova » 23 Апр 2013, 12:31

имам следния проблем. В Сърбия ме спират полицай и въпреки че застраховка и всичко останало ми е валидно още седмица, се оказва, че техническият ми е изтекъл преди два дни и ми свалят регистрационите номера-и от пред и от зад. казват ще ги върнат след като мина техническия, а то е невъзможно. така... званя на консула в Белград той ми казв че това им е редовна практика по техните закони, след седмица-две ще изпратят номерата при тях, а те в БГ до някое си министерство, то до друго....и така...има ли някой запознат, аз куде трябва да ходя да ги търся тези номера и колко ще ми струва?
vigenkova
Нов потребител

Назад към Общи дискусии