начало

Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров

Неправилно репатриране на МПС от Паркинги и гаражи

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Неправилно репатриране на МПС от Паркинги и гаражи

Мнениеот gabi_kr » 28 Ное 2013, 12:32

Здравейте, имам нужда от правен съвет! Живея в центъра на София ( синя зона ), за което си плащам съответно и такса за престой. Преди седмица автомобила ми беше репатриран от Паркинки и гаражи, за което заплатих 72 лв. Искам да обжалвам, тъй като според мен той е репатриран неправилно.
Улицата, на която живея и беше променена посоката на движение, но не в това е проблема. Прибирам се и си паркирам автомобила както всеки ден, на сутринта се събуждам и автомобила ми го няма. На мястото където го бях паркирал, сутринта рано поставили знак за инвалиди и ми вдигнали колата. Според мен това е неправилно, най-малкото, че от знака, който са поставили и моята паркирана кола има цяло място за още един автомобил и второ имам платена такса за синя зона. Моля за съвет и какъв е срока за обжалване и къде!
gabi_kr
Нов потребител

Re: Неправилно репатриране на МПС от Паркинги и гаражи

Мнениеот kolegat » 29 Ное 2013, 18:57

Активирай си личните или си остави мейла.
kolegat
Потребител

Назад към Административно право