начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Наказателно Постановление пристигна сле 1 година

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Наказателно Постановление пристигна сле 1 година

Мнениеот umnika11 » 25 Фев 2011, 20:04

по-скоро те будалка
umnika11
Нов потребител

Мнениеот rim_konsul » 25 Фев 2011, 23:38

В какво ме будалка, не виждам, само ползи черпа.
Той е много наясно със ситуацията за НП, има доста спечелени дела и доста осъдение. Не съм ги смятал ама доста го търсят поне по 5 души на ден с НП.
Вървят си делата, никой не се оплакал от будалкане или некоректност.
Доволни са хората, носят бонбони, черпят постоянно и ни хвалят. Така идват още и още хора, а делата си вървят.
rim_konsul
Потребител

Мнениеот nikiboy » 04 Мар 2011, 09:04

rim_konsul написа:В какво ме будалка, не виждам, само ползи черпа.
Той е много наясно със ситуацията за НП, има доста спечелени дела и доста осъдение. Не съм ги смятал ама доста го търсят поне по 5 души на ден с НП.
Вървят си делата, никой не се оплакал от будалкане или некоректност.
Доволни са хората, носят бонбони, черпят постоянно и ни хвалят. Така идват още и още хора, а делата си вървят.

Само като ти чета писанията и се чудя - да се смея ли, да плача ли :lol: . Представям си те на дело :lol:
Не съм адвокат, a любител на правото !
nikiboy
Потребител

Предишна

Назад към Административно право