начало

До 15 април съдиите трябва да кажат как искат да гласуват за следващия ВСС До 15 април съдиите трябва да кажат как искат да гласуват за следващия ВСС

ЕРГЕНСКИЯТ ДАНЪК

Дискусии и предложения по проекти за закони

Мнениеот неомъжената » 07 Сеп 2005, 21:18

това с ергенския данък наистина ще се окаже поредната простотия , която може да ни сервират, не стига че си длъжен да плащаш здравни осигуровки, дори когато не работиш и нямаш доходи, ми сега и това, аз лично ще заведа дело с/у държавата ако го върнат ергенския данък, нарушава ми правото на избор , и то преди да оправи тъпия семеен кодекс и най-сетне да въведе предбрачни договори
неомъжената

Мнениеот desss » 08 Сеп 2005, 08:56

за кво ви са пък тия предбрачни договори не мога да разбера
те са за хора с мнооооого пари. ако и двамата са голтаци кво ще пише в тоя договор ми е много интересно.
desss
Нов потребител

Мнениеот неомъжената » 08 Сеп 2005, 12:30

как за какво са предбрачните договори ? дори и малко пари да имаш нещата в нашето семейно право са така уредени, че не те защитават по никакъв начин , аз не искам при евентуален развод да водя дела за издръжка от 50 лв. , защото държавата е решила че толко ми стига , тя може да бъде фиксирана в договора , както и много други неща ... за да ги има в повечето страни явно има смисъл от тези договори, не мислиш ли?
неомъжената

Мнениеот Тити » 17 Сеп 2005, 15:51

НИКАКВИ ДАНЪЦИ! НИКАКВИ БРАКОВЕ! НИКАКВИ БЕБЕТА! КАРАЙТЕ СИ КЕФА И ТОВА!
ДРУГОТО ПРАВЕТЕ КАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО!
ЖЕНИТБАТА НЕ Е КОНЦЕРТ ПО ЖЕЛАНИЕ!
А ЗА ДЕЦАТА ДА НЕ ГОВОРИМ... ДАЦАТА СИ ИСКАТ СВОЕТО И ИМАТ ПЪЛНОТО ПРАВО, АКО НЕ МОЖЕМ ДА ИМ ГО ОСИГУРИМ, СТАВА ДУМА НЕ САМО ЗА МАТЕРИАЛНОТО, НО И ЗА ТОПЛОТА В ДОМА, НОРМАЛНО СЕМЕЙНО ПОЛОЖЕНИЕ, ТО ТОГАВА ЗАЩО САМИТЕ НИЕ ДА ИМ ВРЕДИМ. ЩЕ ГИ СЪЗДАДЕМ, КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО, ЗА ДА ИМ ПРЕДОСТАВИМ ЕДИН НОРМАЛЕН И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ!!
Тити

ето защо

Мнениеот svetlion » 26 Сеп 2005, 10:45

Ето защо не се женя...а всички около мен които вече са се "наиграли"- услужливо ме приканват :D
svetlion
Нов потребител

Предишна

Назад към Обсъждане на законопроекти