Правим промени в едно ООД - промяна в предмета на дейност, продажба на дружествени дялове и влизане на нови съдружници, промяна в управлението/ освен досегашния още един управител, двамата заедно и поотделно/.
Представила съм протокол от решение на ОС на съдружниците за съответните промени, договор за продажба на друж.дялове с нот.заверка, нов дружествен договор с отразени промени, спесим. от подписа на новоназначения управител, молби от новоприетите съдружници, решение на съда, актуално състояние и решение на ОС на съдружник юр.лице.
Днес получих следното разпореждане "ДА СЕ ЗАВЕРЯТ ПРЕДСТ. КАТО ФОТОКОПИЯ ДОК."
Какво според вас означава това, какво иска съдията до сега не съм имала разпореждане за промени.
- Дата и час: 06 Яну 2025, 04:11 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ПОМОЩ разпореждане по фирмено дело
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Здравейте!
Явно, че някои от представените документи представляват копия - така разбирам от написаното. Управителя следва да ги завери - "Вярно с оригинала!" и да се подпише.
Успех!
Явно, че някои от представените документи представляват копия - така разбирам от написаното. Управителя следва да ги завери - "Вярно с оригинала!" и да се подпише.
Успех!
-
ianeva - Потребител
Всичко е оригинал само решението на юридическото лице съдружник е копие, но актуалното състояние е с нотариална заверка.
- raia_g
- Потребител
" Вярно с оригинала " дори на копие от личната карта на управляващия , заверен препис на съдебно решение за ЮЛ.
- reni76
- Нов потребител
До сега не са ми искали заверен препис от решението на ЮЛ, прилагала съм заверен препис от акт.състояние само, но благодаря за мнението може би наистина това е проблема ще приложа с заверка.
- raia_g
- Потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|