начало

10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия 10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия

Една консултация

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Една консултация

Мнениеот desantiago » 22 Мар 2007, 17:57

Здравейте,
някой може ли да ми отговори дали е възможно да се учреди фирма която да се занимава едновременно и с Уеб дизайн и с декориране и украса(примерно сватбена).Мисля че имаше една такава фирма която даже има сайт,но не мога да я намеря.
desantiago
Нов потребител

:)

Мнениеот sainul » 22 Мар 2007, 18:16

Тряба да може. Ще запишете този вид дейност в предмета на дейност на фирмата и какъв е тогава проблемът. Обикновено даже се записва и в края на изброяването: "и всяка друга дейност, която не противоречи на закона".
Така, че според мен няма проблем, освен ако не съществуват някакви специфични изисквания, за които, обаче аз не знам:)
sainul
Младши потребител

Назад към Търговско право