Извенете ме за нахалството, но не знам от кой мога да получа съвет. Бих искал да знам, ако можете да ми отговорите на следния въпрос.
Искам да регистрирам Търговско дружество с ограничена отговорност, но искам да внеса уставния капитал във валута. Въможно ли е това или трябва да са в български лева?
Предварително Ви благодаря!
- Дата и час: 03 Дек 2024, 13:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Правен съвет!!!
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Правен съвет!!!
W syda shte iskat da e w BGL. Bypreki 4e ako e v EURO naprimer, kydeto kursa ne e plawasht i bankata izdade udostowerenie tiahnata lewowa rawnostojnost e w ramer na 5000 BGL ne bi triabvalo da ima problem. No vi sywetwam ako byrzate s registraciata da ne ekspirementirate
- Myhestabrada
Гледах (само като публика) едно дело, страна по което беше едно ООД с капитал в марки. Съдийката беше на мнение, че "не е трябвало да го регистрират така, но така или иначе - направили са го".
- МСМ
Колега изчакай 2009 год. Тогава минаваме кам евро-валутата и ще можеш да си платиш в EURO! За сега закона е категоричен в това, каква сума в левове се иска! Смени доларите до тогава, защото в тази горепосочена година ще падне и борда!
Ех, Аржентина, Аржентина!!!!
Ех, Аржентина, Аржентина!!!!
- mishoni
- Младши потребител
kolega bankata shte wi prieme parite , zawisi obache dali sydiqta na koito shte se padne firmenoto delo shte prieme borderoto ... ne riskuwaite, osht poweche, ako dyrvite da ne wi go ostrawqt bez dwijenie
-
cleo - Потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|