Моля,помогнете!
Знае ли някой има ли продължение на срока за продажба на спиртни напитки със стари бандероли и ако да,къде мога да открия документа?
Благодаря предварително:)))
- Дата и час: 04 Дек 2024, 07:33 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Старите бандероли на алкохола
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: уФБТЙФЕ ВБОДЕТПМЙ ОБ БМЛПИПМБ
Srokat ne e prodaljen, no Varhovnia administrativen sad spria izpalnenieto na zapovedta na ministara na finansite v tazi i chast, koiato opredelelia che spirtni napitki sas stari banderoli mogat da se prodavat samo do kraia na juni tazi godina. Taka che sega moje da se prodavat spirtni napitki, oblepeni sas stari banderoli do kraia na godinata. Opredelenieto na VAS, s koeto e spriano izpalnenieto e #7458 ot 20.09.2004. Moje da se nameri v saita na VAS. Tarsi se po delo #6236/2004 na I otdelenie.
- Lyubomira Gramcheva
Re: уФБТЙФЕ ВБОДЕТПМЙ ОБ БМЛПИПМБ
Srokat ne e prodaljen, no Varhovnia administrativen sad spria izpalnenieto na zapovedta na ministara na finansite v tazi i chast, koiato opredelelia che spirtni napitki sas stari banderoli mogat da se prodavat samo do kraia na juni tazi godina. Taka che sega moje da se prodavat spirtni napitki, oblepeni sas stari banderoli do kraia na godinata. Opredelenieto na VAS, s koeto e spriano izpalnenieto e #7458 ot 20.09.2004. Moje da se nameri v saita na VAS. Tarsi se po delo #6236/2004 na I otdelenie.
- Lyuba
Re: Старите бандероли на алкохола
No i az imam vapros. Ami ako danachnite napalno neopravdano sa konfiskuvali spirtni napitki sas stari banderoli predi Varhovnia administrativen sad da postanovi opredelenieto si za spirane na izpalnenieto? Srokat za objalvane e iztekal. Moje li da se tarsi obezshtetenie po Zakona za otgovornostta na darjavata vapreki che oshte niama vliazlo v sila reshenie. Idei?
- Lyuba
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|