начало

Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища

заличаване на ЕТ

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

заличаване на ЕТ

Мнениеот питанка » 29 Окт 2004, 13:19

Какви документи са необходими, каква въобще е процедурата - моля подробно ако някой може да ми обясни
Благодаря!
питанка

Re: заличаване на ЕТ

Мнениеот maria 2 » 29 Окт 2004, 13:38

Виж чл. 60а от Търговския закон, където изчерпателно са изброени
случаите, в може да се поиска заличаване на ЕТ.
maria 2

Re: заличаване на ЕТ

Мнениеот донна2 » 29 Окт 2004, 14:40

заявление за заличаване до съда по регистрация,първо обаче трябва да уведомиш данъчните -чл.20 от ДПК и към заявлението да представиш доказателства ,да уведомиш НОИ чл.5 ал.8 от КСО и към заявлението да представиш доказателства /аз лично мисля ,че не е нужно чл.5 ал.8 касае ликвидация ,но ...... /,да платиш държавната такса мисля беше 10 лв
донна2

Назад към Търговско право