начало

Все така няма кандидати за председател на ВАС Все така няма кандидати за председател на ВАС

Промяна на адреса на управление

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Промяна на адреса на управление

Мнениеот fulguracion » 02 Апр 2006, 14:00

Здравейте,
Може ли да ми кажете какви документи е необхидимо да подам за да променя адреса на управление на дружество. Дружеството е ООД и е с адрес на управление гр. Ямбол, новия адрес ще бъде в гр. Варна. Освен протокол от общото събрание и документ за регистрацията на име в района на новия съд, трябват ли ми други документи.
Благодаря Ви предварително за помоща.
Още един въпрос, ако приемам и нови съдружници, трябва ли да се напише нов дружествен договор.
fulguracion
Младши потребител

Мнениеот monteskio » 02 Апр 2006, 14:42

Здравейте,

За да получите компетентен правен съвет на отговорите си е необходимо да се обърнете към адвокат. В този случай ще заплатите адвокатско възнаграждение, но ще бъдете сигурни в равилността на действията които ще трябва да извършите.

УСПЕХ!
"Divide еt impera" !
monteskio
Активен потребител

Мнениеот ekostova » 03 Апр 2006, 15:25

Много ме кефиш, Монтескьо! Кога имаш време и да четеш, и да си във форума! Радвам се за теб! (без задни мисли)
ekostova
Потребител

Re: Промяна на адреса на управление

Мнениеот donna » 03 Апр 2006, 15:33

fulguracion написа:Здравейте,
Може ли да ми кажете какви документи е необхидимо да подам за да променя адреса на управление на дружество. Дружеството е ООД и е с адрес на управление гр. Ямбол, новия адрес ще бъде в гр. Варна. Освен протокол от общото събрание и документ за регистрацията на име в района на новия съд, трябват ли ми други документи.
Благодаря Ви предварително за помоща.
Още един въпрос, ако приемам и нови съдружници, трябва ли да се напише нов дружествен договор.

Едно е да зададете въпрос ,друго е да зададете въпрос от типа "направи си сам ,ама някой да ми го направи " в случая не е коректно .
Като прочетох заглавието на въпроса си помислих съвсем друго ,като го отворих ...........
donna
Старши потребител

Мнениеот danev » 03 Апр 2006, 15:36

ekostova написа:Много ме кефиш, Монтескьо! Кога имаш време и да четеш, и да си във форума! Радвам се за теб! (без задни мисли)

Време се намира. Необходимо е човек да има желание и познание.
Нещо против сътрудничество по e mail?

monteskio
Последна промяна danev на 03 Апр 2006, 15:44, променена общо 1 път
danev
Младши потребител

Мнениеот svetulka » 03 Апр 2006, 15:40

Протокол от ОС; заявление до съда; нов дружествен договор с новия адрес; квитанции за платени такси. Dокументите се подават в съда по сегашната регистрация и се изпращат във Варна служебно. За справки - ТЗ
svetulka
Младши потребител

Мнениеот svetulka » 03 Апр 2006, 15:43

А на втория въпрос - да, трябва нов дружествен договор. Направете и двете промени наведнъж - с един набор от документи, така ще си спестите двойната разправия
svetulka
Младши потребител

Назад към Търговско право