начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Данъчни или плашила

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Данъчни или плашила

Мнениеот eti_6 » 21 Май 2007, 22:56

Здравейте,
бих искала да поставя следният проблем, който за мен се оказва практически нерешим!
Управител и Съдружник съм в ООД с 50% от дяловете на дружеството.
Нося ли някаква административна или наказателна отговорност, ако в продължение на три поредни години, в които Дружеството, което представлявам има финансов резултат ЗАГУБА, а аз не го обявявам в несъстоятелност.
Не зная служителите на НАП ли ме плашат или наистина е така.
Благодаря на всички
eti_6
Младши потребител

Мнениеот hebigatsu » 21 Май 2007, 23:59

8) :lol: :lol: :lol: Хитро :lol: :lol: :lol: Плашат ви 8)
обективната истина е тази,........ която може да се докаже в съдебната зала :) :) :)
hebigatsu
Активен потребител

Мнениеот eti_6 » 22 Май 2007, 21:53

Ще ми е трудно да назнача юристконсулт, а и загубата е на основата на начислени амортизации за годината. Не се заяждам с данъчните, защото искам "да спя спокойно", просто ми беше любопитно.
Благодаря на всички за отговорите.
eti_6
Младши потребител

Назад към Данъчно право