- Дата и час: 04 Дек 2024, 11:11 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Помощ за жалба до прокурор.
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ за жалба до прокурор.
Не знам дали точно тук трябва да пиша, но моля да ме извините ако съм сгрешила. Става въпрос за следното-близък на моя приятелка има сериозен психичен проблем, но не желае да постъпи доброволно на лечение. Налага се да се подаде жалба до прокуратурата. Моля ако някой е запознат, да пише точно какък е реда и ако може да помоля за помощ за самата жалба - какво точно трябва да се пише. Благодаря предварително на всички!
- f1973
- Нов потребител
лелеееееее,хора..Вие направо сте върха на наглостта ! И какъв е точно психичния проблем на близкия на вашата приятелка? И как точно да Ви напишем самата жалба, като само вие сте го освидетелствували? Просто нямам думи за подобни въпроси.
Вашата приятелка да си хване под мишничка всички документи и да си отиде при адвокат за да и каже какъв е реда и да й напише жалбата.....Това да не е от въпросите "Извинете, колко струва килограм сирене във Вашия квартал?" за да Ви се отговори така просто. Става въпрос за съдбата на човек!
Вашата приятелка да си хване под мишничка всички документи и да си отиде при адвокат за да и каже какъв е реда и да й напише жалбата.....Това да не е от въпросите "Извинете, колко струва килограм сирене във Вашия квартал?" за да Ви се отговори така просто. Става въпрос за съдбата на човек!
- kali75
- Потребител
ооо, я ако може по-спокойно и не с такъв тон ако обичате. Не съм го освидетелствала аз-за това си има медицински лица. Поисках помощ, защото си мисля, че този форум е за това. Като не желаете, да помогнете-моля!Никого не карам насила. Попитах за законовата процедура - все пак това е правен портал или ГРЕША!!!
- f1973
- Нов потребител
За да се пристъпи към настаняване за принудително лечение е необходимо не само лицето да има такова заболяване, а и да съществува възможност поради това заболяване да извършат престъпление, представляващо опасност за близките им, за околните, за обществото или да застрашава сериозно здравето им. Ако смятате, че всичко това е налице просто изложети обстоятелствата в една молба до районна прокуратура. Не се изискват някакви реквизити - просто напишете данните на лицето, заболяването му - съответната медицинска документация, проявите, които считате за опасни и свидетели на това му поведение. Прокурорът ще разпореди проверка, ще прегледа документите и ще бъсат разпитани свидтели, след което ако прецени че има основание, ще направи предложение до районния съд. В общи линии това е реда.
- blossom
- Потребител
Blossom, много благодаря. Ако непрекъснатия психически тормоз над близките се смята за опасен мисля, че е налице основание за принудително лечение. Точно затова потърсих помощ и съвет тук. Благодаря ви още веднъж.
- f1973
- Нов потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|