начало

ЕСПЧ: Дисциплинарните съдилища на адвокатурата отговарят на изискванията за независимост и безпристрастност ЕСПЧ: Дисциплинарните съдилища на адвокатурата отговарят на изискванията за независимост и безпристрастност

ДА СЕ СЛОЖИ ЛИ БАН НА kalinova_petrova

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

да се сложи ли бан на kalinova_pertova

да
15
63%
не
9
38%

Общо гласове : 24

ДА СЕ СЛОЖИ ЛИ БАН НА kalinova_petrova

Мнениеот law_master » 08 Юли 2008, 23:11

kalinova_petrova

Пуснато на: 08 Юли 2008 04:14 pm Заглавие: у

--------------------------------------------------------------------------------

Това е форум за юристи....

kalinova_petrova

Пуснато на: 08 Юли 2008 05:33 pm Заглавие: у

--------------------------------------------------------------------------------

Аз не уча право....

въз основа на приложените писмени доказателствени средства и във връзка с чл.1 ал.5 от ОУ на lex.bg AД поставям следната анкета.
...И те така...
Аватар
law_master
Активен потребител

отговор!!!

Мнениеот kalinova_petrova » 08 Юли 2008, 23:43

Тук вече прекали!оплаках се на модератор от теб това си е тормоз обиди незнам какво ти за се кой се имаш по всички теми да ме обиждаш и да пишеш обиди за мен в случая ти прекаляваш и никой неможе да се чувства комфортно от твоите писания! :evil: :evil: :? :?
kalinova_petrova
Младши потребител

За kalinowa_petrowa

Мнениеот daniela_mouse » 09 Юли 2008, 01:29

В ролята на питащ се отказах да питам и гласувах "за "!Подобна гавра е наказуема от твоя страна или не го знаеш law_master! Модератор сложете БАН на този потребител! Или няма да има питащи няма да търпим подобно отношение в този форум! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
daniela_mouse
Младши потребител

Re: За kalinowa_petrowa

Мнениеот pepelanka » 09 Юли 2008, 07:39

daniela_mouse написа:В ролята на питащ се отказах да питам и гласувах "за "!Подобна гавра е наказуема от твоя страна или не го знаеш law_master! Модератор сложете БАН на този потребител! Или няма да има питащи няма да търпим подобно отношение в този форум! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Въпреки заплахата да няма питащи във форума гласувах "за"БАН на kalinowa_petrowa, a като бонус и за daniela_mouse.
Изображение
pepelanka
Младши потребител

Мнениеот kalahan2008 » 09 Юли 2008, 07:44

Гласувам по същия начин, както гласувах и при едни по-стари анкети за банове на Изумена и Теомира - аз лично съм ПРОТИВ бан на който и да е, освен ако поведението му рязко не прекрачва всички граници на нормалното - а във форума има много малко примери в това отношение и горепосочените от мен НЕ са сред тях.
п.п. Калина е просто тийнейджър - тийнейджърите са все още наполовина деца. С тях е пълно из интернет и е неуместно да се правим пред тях на сериозни чичковци и лелки. Ако сега баннете Калина, тя ще доведе още цяла банда тийнейджъри тук и ще постигнете обратния ефект - този форум ще се напълни не само с "андршковци", каквито мразите, но и с деца - а те са много по-страшна интернет напаст, вервайте ми!
Law_master, откъде Ви хрумна да искате банове наляво и надясно? Форумът да не Ви е бащиния?
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

...

Мнениеот daniela_mouse » 09 Юли 2008, 10:49

Подобни анкети трява да бъдат изтрити!Това не е форум за хора като law_master ! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
daniela_mouse
Младши потребител

Мнениеот bay4o » 09 Юли 2008, 13:41

Категорично да. В този форум са давани съвети и насока и на много питащи - неюристи, които, обаче, разказват интересни от правна гледна точка казуси и за които е ясно, че действително имат проблем, а не гледат да изкярят безплатна консултация. Но на лица като калинова петрова, пък и на мишката, които питат, като им отговориш и отговорът не им хареса, започват да ругаят, позволяват обидни изкази по отношение на форумци и независимо от отправените им забележки продължават да се държат безумно нагло, а понякога и откровено безумно, то банът не е пожелание, а задължение на админите. На такива лица, ако пристъпят в кантората/ кабинета на някой от пишещите тук юристи, питат, пък на всичкото отгоре си позволяват и да ругаят, с кеф да им покажеш вратата.
БАН! Крайно време беше...
bay4o
Потребител

...

Мнениеот daniela_mouse » 09 Юли 2008, 14:18

bay40 защо като чета темите виждам че ти,proxyman,law_master сте я обиждали!!!?? Или да цитирам точно! Неуместно е искането ти!??
daniela_mouse
Младши потребител

Мнениеот gudio » 09 Юли 2008, 14:55

kalina_ivanova = kalinova_petrova=daniela_mouse = едно и също лице. Закономерна последица от литманианството във форума е появата на неговия многолик антипод :lol: :lol: :lol:
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

....

Мнениеот kalinova_petrova » 09 Юли 2008, 17:40

може да се джафкаш law_master proxyman bay4o ли си или там какво си ама на мен драги ми студенти по право не ми пука за вас какво приказвате и тай че извинявам се да го кажа за дадените лица "Духайте"!!proxyman на всяка тема копваш едно и също смени малко менюто изтърка се ! :lol: :lol: :lol: :lol: Или това е то твоето право.. :D :evil: law_master ти неразбираш нищо от право твоето право в този фоум е да ругаеш наред :lol: :lol: :lol: а ти самия незнаеш за какво си тук :twisted: :twisted: :evil: :evil: :mrgreen: 10 глупости си казал в една минута ти така ли практикуваш право в такъв случай бог да му е на помощ на твой клиент..bay4o чувствата са взаимни и аз небих желала да съм с теб даже цитирам думи от теб "даже в канафката" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

proxyman law_master bay4o Духайте!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kalinova_petrova
Младши потребител

Мнениеот law_master » 09 Юли 2008, 17:59

лошо, много лошо но за теб :D :D :D :D :D :D
...И те така...
Аватар
law_master
Активен потребител

Назад към Наказателно право