начало

Съдът освободи младежите, обвинени за нападението в мол Съдът освободи младежите, обвинени за нападението в мол

телефонен тормоз

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

телефонен тормоз

Мнениеот krivoshapkova » 10 Юни 2008, 23:19

Моля за съвет към кого да се обърна , кой може да ми помогне, тъй като върху семейството ми и мен се извършва телефонен тормоз.
krivoshapkova
Нов потребител

Мнениеот krivoshapkova » 10 Юни 2008, 23:48

Има още един въпрос- тъй като въпросната госпожа ,която си позволява подобно поведение ,живее в друг град ,къде да подам жалба и към кого?
krivoshapkova
Нов потребител

Мнениеот TheOldMan » 10 Юни 2008, 23:53

Към полицията. Телекомуникационните оператори не могат да направят нищо без разрешение от полицията.
Но не очаквайте много - на госпожата най-много да й отнемат телефония пост, и полицията да й състави предупредителен протокол. Но ако ползва предплатена карта от мобилен оператор, положениет остава почти безнадеждно.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Мнениеот krivoshapkova » 11 Юни 2008, 00:02

Ясно, но към кого да адресирам жалбата- към полицията или прокуратурата?В нейния град или в моя?
krivoshapkova
Нов потребител

Re: телефонен тормоз

Мнениеот zelen » 11 Юни 2008, 06:18

krivoshapkova написа:Моля за съвет към кого да се обърна , кой може да ми помогне, тъй като върху семейството ми и мен се извършва телефонен тормоз.

Обърнете се към адвокат, тъй като казусът ви е специфичен и от подаваща жалби, оплаквания и пр. може да се превърнете в набедяваща невинен човек. Тогава хонорарът, спестен за адвокат, ще се умножи неколкократно. В имотния форум има подобен казус - прочетете го.
zelen
Потребител

Мнениеот Inspector_MBP » 11 Юни 2008, 17:11

TheOldMan написа:Към полицията. Телекомуникационните оператори не могат да направят нищо без разрешение от полицията....

Е, какво точно ще разрешава полицията на телекомуникационните оператори ?!?!?? :shock: :shock: :shock:
Qui parcit nocentibus, innocentes punit.
Който щади виновните, наказва невинните.
Аватар
Inspector_MBP
Потребител

Назад към Наказателно право