начало

Съдът освободи младежите, обвинени за нападението в мол Съдът освободи младежите, обвинени за нападението в мол

Жена изкърти зъба на 6г. ми син!

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Жена изкърти зъба на 6г. ми син!

Мнениеот KARAMBA13 » 09 Дек 2007, 12:00

Имам мед.свидетелство,подадена жалба в МВР,И искам да попитам,какво обвинение мога да повдигна срещу въпросната г-жа,и какво наказание предвижда закона срещу насилието над деца.Благодаря предварително!!!
KARAMBA13
Нов потребител

Мнениеот Inspector_MBP » 09 Дек 2007, 20:28

Избитият зъб млечен ли е или постоянен ? Преден или дъвкателен ? При какви обстоятелства се е случил инцидентът ? Умишлено ли е нанесена телесната повреда ( умишлено нанесен удар и т.н.) или непредпазливо ??? Това са все въпроси, без отговорите на които, просто няма как да Ви бъде даден отговор.
Qui parcit nocentibus, innocentes punit.
Който щади виновните, наказва невинните.
Аватар
Inspector_MBP
Потребител

Мнениеот katerinakuch » 09 Дек 2007, 21:14

Важно е да се знае какво пише в експертизата.
katerinakuch
Активен потребител

Мнениеот KARAMBA13 » 10 Дек 2007, 08:00

BLAGODARQ NA VSI4KI. Deteto igrae v dvora na kooperaciqta s drugo sysedsko dete.Opryskali prozoreca na vyprosnata g-ja s kal i tq sliza dolu i zapo4va da gi bie.Nalaga sina mi s umruci v ustata i mu kyrti zyba.DA....vtoro mle4no zyb4e.Zapu6va usti4kata mu za da "ne vikal"-tova sa dumite na sina mi.Dyrja da otbeleja 4e az vidqh samo kak tq jestoko go dyrpa6e za rykata.Sina mi pi6te6e neistovo.I poneje jiveq na 4 etaj i izvikah prez terasata da go pusne vednaga,pri koeto tq mi otgovori...citiram"Nqma da go pusna i 6te go biq kolkoto si iskam"V epikrizata pi6e slednoto-Osnovna diagnoza-Povyrhnostna travma na glavata...Uslojneniq-s4upvane na zyb....Ob. systoqnie-"Dete na vidima vyzrast,v dobro ob6to systoqnie,vidimo mn upla6eno.Ot vytre6nata strana na ustnite se vijdat sledi ot kryv.Lipsva 2-ri zyb gore v lqvo.Otvorena rana na mqstoto na lipsva6tiq zyb s diametyr 2-3mm.Presen sysirek v dynoto na ranata.Deteto syob6tava za bolki v gornata 4elust i v lqva podmi6nica.Dvukratni udari s umruk v liceto,v oblasta mejdu nosa i gorna ustna v dqsno. E...PITAM SE AZ-TRQBVA DA I IZBIQ I NEINITE ZYBI LI,ZA DA SE OPRAVQT NE6TATA ?!?!?bLAGODARQ O6TE VEDNYJ NA VSI4KI KOITO MI DADOHA I 6TE MI DADYT SYVET.S uvajenie...Edna bylgarska maika!
KARAMBA13
Нов потребител

Мнениеот bebitor » 14 Дек 2007, 02:35

Мила госпожо, майка съм и съм юрист. Добре е, че сте подали жалба, прокурорът ще реши дали да образува досъдебно производство или не.
Предполагам, няма да се размине без санкция.
А като майка- няма да Ви пиша как бих реагирала, че наистина ще изляза от законовите рамки. Във всеки случай не бих и избила зъбите!
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот iwanow » 14 Дек 2007, 10:58

Неприятня история, но факт. Въпрос на въспитание. Злобата е на върха на носът в подобни случай и по далеч не се вижа. Прочетете какво пише в библията за подобни ситуаций. Но зъб за зъб, око за око в кой век живем?
iwanow
Потребител

Назад към Наказателно право